Moje šťastná hvězda

Krásná čarodějka Emma Watson hledá toho pravého

Moje šťastná hvězda

Muži jí prý nestačí po intelektuální stránce.

Od chvíle, kdy měl premiéru první filmový příběh o Harry Potterovi a jeho přátelích, uplynulo už bezmála čtvrtstoletí a z představitelky chytré Hermiony je krásná žena. O nápadníky nemá Emma Watson (33) rozhodně nouzi, ale pořád nemůže natrefit na toho pravého.

Jsou to jen přátelé?

Nepatří k přelétavým duším, na vině je spíše to, že od partnera očekává, že ji bude intelektuálně stačit. A to se ukazuje jako hlavní příčina toho, že v minulých letech se seznam jejích nápadníků rozrostl. Na druhou stranu ale mnozí z těchto mužů jsou spíše jen přátelé.

Nemůže na ni zapomenout

Jedním z jejích skutečně vážných vztahů byl ten se sympatickým podnikatelem Jayem Barrymorrem (40), s nímž chodila od roku 2008 skoro tři roky. Jenže pak začala

Zbývá vám 58% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden