Moje sladké tajemství

Krásná herečka pila tolik, že úplně ztratila pojem o čase

Moje sladké tajemství

Vždy nás okouzlovala svou krásou a nic se na tom nezměnilo, ani když jí začaly přibývat roky. Herečka Jana Šulcová (75) si navzdory překonané závislosti na alkoholu dokázala uchovat svůj šarm i smysl pro humor.

Herečka Jana Šulcová měla vše, co si jen může žena přát. Skvělou kariéru, milujícího manžela a dvě krásné dcery. Když se pak jednoho dne sesypal její zdánlivě dokonalý život jako domeček z karet, byl to pro ni strašlivý šok.

Brzy se dostala na samé dno

Ukázalo se totiž, že ten na první pohled ideální manžel Oldřich Vízner je své krásné ženě nevěrný. Nejprve ho doslova uhranula kolegyně Evelyna Steimarová (77), později se zakoukal do tehdy velice mladé herečky Vendulky Křížové (50) a od rodiny odešel. S tím se Šulcová dlouho nedokázala vyrovnat.

Bohužel si ale jako náplast na bolavou duši zvolila nebezpečný alkohol, takže netrvalo dlouho, a

Zbývá vám 76% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden