Moje šťastná hvězda

Krásná podle fází Měsíce

Moje šťastná hvězda

Chystáte se na operaci nebo potřebujete shodit pár kil? Víme, kdy je na to vhodný čas!

Za úplňku nad sebou ztrácíme snadněji kontrolu než v jiné fázi Měsíce. A správně provedené kosmetické úkony mají větší účinnost než ty bez rozmyslu. Budete-li sledovat fáze Luny, váš život se změní. Nejenže se vyhnete zklamáním, ale budete se cítit krásné.

Už v dávnověku lidé vypozorovali, že Luna ovlivňuje nejen počasí, ale i další dění na Zemi jako třeba příliv a odliv nebo menstruační cyklus žen. Existují dokonce i studie, které dokazují, že u ran způsobených při úplňku nebo těsně po něm a před ním, dochází k mnohem většímu krvácení než u ran způsobených v jinou dobu.

Doktor Andrews, který se tímto výzkumem v Americe zabýval, si všiml, že až 82 procent problematických krvácení po chirurgickém zákroku bylo zaznamenáno při dorůstajícím Měsíci, přičemž jejich procento bylo nejvyšší právě v době

Zbývá vám 84% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden