Moje sladké tajemství

Krásnou a skromnou Popelku miluje celý národ

Moje sladké tajemství

Josef Abrhám byl kdysi velký cholerik a na Libušku chorobně žárlil!

Když Libuše Šafránková (65) před lety vážně onemocněla rakovinou plic, všichni se o ni strachovali. Není divu, vždyť stále půvabnou herečku zbožňují celé generace českých filmových diváků.

Už jako malá holčička chodila Libuše Šafránková (65) na recitační soutěže a s přehledem je vyhrávala. Lásku ke kultuře a umění jí vštípili už rodiče. Tatínek s maminkou byli učitelé, otec navíc ještě varhaník v kostele. Libuška si kvůli tomu od spolužáků ve škole vytrpěla spoustu posměchu, a tak tam nechodila vůbec ráda.

Milovala operu a balet

Mnohem raději prý chodila k babičce, která ji naučila milovat operu a balet. A tak není divu, že se hned po škole přihlásila na dramatické oddělení konzervatoře v Brně, kam byla přijata. Půvabná Libuška ještě během svých studií poprvé stanula před kamerou.

Bylo to ve dvoudílném filmu Antonína Moskalyka (†75) Babička, který měl premiéru v roce 1971. Už tehdy Šafránková

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden