Můj čas na kafíčko

Krátce před padesátkou si Daniel Hůlka splnil svůj největší sen!

Můj čas na kafíčko

„Prožívám teď úžasné období. Mám nádhernou dceru a čeká mě premiéra skvělého muzikálu.“

Zpěvák Daniel Hůlka (52) měl u žen vždycky úspěchy, ale tu pravou na celý život hledal dlouho marně. Nyní mu to konečně vyšlo a stal se i otcem krásné dcerky!  

Rodina Daniela Hůlky měla s minulým režimem problémy. Jeho pradědeček byl uhlobaron a to byla černá kaňka na životopise každého příbuzného. Dědečka Danovi v 50. letech odsoudili k trestu smrti, potom mu snížili trest na doživotí a když byl těžce nemocný, propustili ho, aby zemřel doma. Do vězení se dostal i zpěvákův otec, bylo to v době jeho raného dětství. „Všichni mi říkali, že tatínek je někde pracovně, pak že je nemocný,“ vzpomínal. „Nakonec přišla na pískovišti kamarádka a řekla mi: víš, kde je tvůj táta? Poprali jsme se, ale doma mi to pak máma a strejda vysvětlili.“ Když se pak otec vrátil domů, byla to drsná změna. Z černovlasého a vysokého sportovce byl najednou bělovlasý shrbený pán, který vážil 50 kilogramů. Zemřel v pouhých 58 letech na rakovinu. Jeho smrt Dan nesl velmi těžce. „Když jsem šel z pohřbu, tak jsem se koupal v obleku ve Džbánu,“ uvedl. „Bylo to hrozné, já jsme ho strašně miloval. Mně se o tátovi doteď zdá tak jednou týdně. A dodnes, když o něm mluvím, tak mi jdou slzy do očí.“

Od páté třídy měl dvojku z chování!

Na základní škole měl nejprve Daniel problémy. Pravidelnou docházku bral jako omezování osobní svobody, takže už od první třídy chodil za školu. „Navíc jsem nechápal, proč musím říkat soudružka učitelka, když soudruzi jsou přece špatní,“ konstatoval. „Od páté třídy jsem měl dvojku z chování. Vystřídal jsem celkem tři základní školy a nakonec jsem se dostal na školu, kde bylo všechno jinak. A v deváté třídě jsem měl samé jedničky.“ Velkým Danovým snem byla

Zbývá vám 73% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden