Můj čas na kafíčko

Kratina přiznal svoje dlouho utajované neřesti

Hvězda seriálu Ulice, charismatický Vladimír Kratina (66), připouští, že i po letech je stále středem zájmu žen všech věkových kategorií. A sebevědomě dodává, že ženy milují jeho a on miluje je. Se svou ženou Jitkou (54) je přitom už čtvrt století.

Ta si ho ale nejspíš musela tvrdě vybojovat. Nikdy prý nebyl typ muže, který ženy loví, spíš je on sám podle svých slov lovnou zvěří, která se nechá snadno polapit. Tomu nejspíš nahrává i jeho slabost pro alkohol, ke kterému má jemně řečeno až příliš vřelý vztah. „Popíjím celý život a popíjím velmi rád.

Druhá žena to s ním prostě umí

Mám kladný vztah k tomu se radovat. Poslední roky piju hlavně víno,“ prozradil na sebe Vladimír. Dokonce i v Činoherním klubu, kde často hraje, má svoje vlastní místo u baru. Přiznal, že doma z toho zrovna dvakrát nadšení nejsou, ale zatím mu to trpí. Jenže jak dlouho?! I když ani toho, že by zůstal zase sám, se Vladimír nebojí. „Já ženu vlastně nepotřebuju. Vařím třeba víc než ona,“ dušuje se s tím, že se vše naučil z dob mezi dvěma manželstvími, kdy byl úplně sám a musel se dost ohánět.

Hvězda Ulice je pořádný rebel. Co chystá?

Často neví, co má dělat sám se sebou

Doma ho navíc rozčiluje věčný hluk a hlasitá hudba vypouštěná jeho nejmladší dcerou Sofií (15). Není divu, že občas prchá z domu. Podobně zaječí úmysly má i jeho žena, která je už nějaký čas v domácnosti, a přemýšlí o nové práci. Jenže Vláďa ji v tom moc nepodporuje. Prý nezvládá angličtinu ani práci s počítačem. Navíc potřebuje v létě i v zimě dlouhou dovolenou. Letos se třeba vydala do Egypta, zatímco on makal na chatě, kde Jitka vymyslela kompletní přestavbu. Seriálový matador se tak vážně nenudí a občas si užije své i v práci, na kterou často nadává, ale stále se hraní drží. I když už měl cukání jít do politiky. „Já jsem prošel seriálů opravdu dost. Samozřejmě že je to zdroj příjmu, ale nikdo z toho nezbohatl,“ dušuje se herec na poznámky o tom, jak se mají herci dobře. Radost mu dělá aspoň prostřední dcera Dominika (25), kterou v polovině letošního června hrdě vedl k oltáři. Bude se dál držet zpátky, nebo chystá nějakou velkou změnu?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden