Moje šťastná hvězda

Kratochvílová a Šebrle: Utajovaný vztah nejkrásnější moderátorské dvojice

Mají spolu něco víc?

Patří mezi nejpopulárnější dvojice. GÁBINA KRATOCHVÍLOVÁ (26) a ROMAN ŠEBRLE (41) jsou okrasou zpráv. Je ale možné, aby ti dva, kteří spolu tráví tolik času, nenašli v sobě zalíbení?

Z a pár dní to budou dva roky od doby, kdy televize Prima vsadila na dost nejistou kartu. Za moderátorský pultík posadila dvojici, která s moderováním neměla moc zkušeností. Jedno velké plus měla. Hezky se na ni dívalo. Ale stačilo to? Zejména Roman Šebrle si musel projít utrpením, když to schytával ze všech stran. Jeho antifanouškům se nelíbilo, jak mluví, jiným vadilo, že zprávy hlásí někdo jen proto, že hodně dobře vypadá. Dnes je dvojice jednou z nejoblíbenějších na televizní obrazovce. Mohl je společný úspěch mnohem víc sblížit?

Gábinu nepostihla tzv. missí nemoc. Se svým přítelem je od finále Miss stále.

I slušňáci uklouznou

Oba mají pověst svatoušků. Roman už několik let žije s manželkou EVOU (39), s níž má dvě krásné děti. O 15 let mladší Gábina se do rodičovství zatím nehrne, ovšem body sympatií jí přihrává skutečnost, že nepodlehla tzv. missí nemoci. Od roku 2013, kdy se stala Českou Miss, je totiž stále s jedním přítelem,  FILIPEM LAŠKOU (27). S ním je dokonce zasnoubená, podle tradic, které říkají, že svatba se má konat do roka a do dne, se ale dvojice neřídí. Minulé léto to nestihli kvůli velkému množství práce. Možná letos. Pokud jim do cesty nepřijde něco vážného...

Gábina se mu líbí

Když se na obrazovce objevila nová zprávařská dvojice, která se společně vyskytovala i ve společnosti, začaly se samozřejmě rojit spekulace, jestli Roman svůdné a sympatické Gábině nepodlehne. „Na Gábinu, ač je krásná, koukám jako na kolegyni,“ dušoval se Roman. Ani z Gábininy strany by se podle jejích slov nemohlo počítat s tím,  že by urostlého atleta, který vyhrál i několik anket o nejkrásnějšího českého muže, svedla. Když potkala svého současného přítele, byl zadaný, a přes to nejel vlak. Jenže znáte to. Člověk míní... I MICHAL HORÁČEK (63) kdysi odsuzoval muže, kteří v období tzv. druhé mízy zapomenou na svoji rodinu a vrhnou se do náruče mladé ženy. Netrvalo dlouho a po jeho boku stála mladinká výtvarnice MÍŠA (36), s níž má dnes malou dcerku.

O půvabné Gábině sní tisíce mužů i desítky jejích kolegů...

Osudové vzplanutí

Ačkoli se objevily informace, že ti dva v sobě našli zalíbení, šlo nejspíš jen o fámy, které se k dané situaci prostě hodily.  Ale v budoucnu? Možností, které by mohly u dvojice zažehnout oheň lásky, je hodně. Roman a Gabriela spolu tráví hodně času. Nejen za moderátorským pultem. V současné době jezdí po různých městech, odkud uvádějí primácké zprávy. Jako populární dvojici si je zvou i různé firmy na akce, kde spolu Roman a Gábina také tráví spoustu společného času. I když mají oba stabilní zázemí v podobě partnerů, může se stát, že se něco tzv. zvrtne. Nebylo by to poprvé, kdy by kolegové v sobě našli zalíbení.

Kdysi populární dvojice MARKÉTA MAYEROVÁ (48) a SLAVEK BOURA (52) na svém vztahu postavili dokonce byznys. Roman i Gábina vedou spořádaný život jako málokdo v českém showbyznysu. Bývalý desetibojař si ale musí být vědom toho, že v ženách vyvolává vášeň. To ostatně poznala i jeho manželka Eva, kterou fanynky jejího muže atakovaly zejména v době, kdy jeho hvězda stoupala. Pohled na jeho vyrýsované tělo, které vypadalo jako socha Davida od Michelangela, vyvolávalo v ženách tak silné emoce, že se prý nezdráhaly Evě dost nevybíravým způsobem dát najevo, že ona nemá vedle Romana co dělat. Temperamentní blondýnku to prý vytáčelo a někdy je prý i trochu žárlivá dodnes. Do náruče svěží, mladé a půvabné kolegyně by si pak Roman mohl odskočit snáze.

Romanova žena si vytrpěla své, když se do ní navážely fanynky jejího pohledného manžela.

Ideální televizní dvojice ze zpráv   

Všechny víme, že spíš mužům nedělá problém tu a tam mít nějakou tu „bokovku“. I když Šebrle působí jako největší světec pod sluncem, stále je to „jen“ muž. Kdyby mělo k případnému sblížení dojít, měla by ale problém spíš Gábina. Sama totiž těžce nesla, když se její rodiče rozváděli. Bylo to před osmi lety a Gábina, která byla v pubertě, to popisuje jako velké drama. Dnes je podle ní vše v pořádku, každý rodič má partnera a všichni jsou šťastní. Sama ale ví, jak bolí dítě, když jeden z rodičů  odejde, a jistě by nechtěla, aby příčinou něčeho takového byla ona. Lásce a srdci ale člověk neporučí.  I když by to Gábině s Romanem slušelo, víc než pracovní a velmi přátelský vztah mezi nimi tedy nejspíš není.

Nedá se říct, že by byl moderátorem s nejlepší výslovností, ale hezky se na něj kouká.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden