Moje sladké tajemství

Kraus jí řídí život! Herečka toho má akorát dost!

Moje sladké tajemství

Sama už prý pochopila, že je na ní nejzajímavější právě manžel Kraus!

Stále krásná herečka Ivana Chýlková (59) je českou hereckou stálicí. Momentálně se objevuje v seriálu Osada a čeká ji jedna velká výzva, kterou ještě nikdy nezkusila. Nechtělo se jí, ale manžel Jan Kraus (69) ji prý donutil! Jen aby sám nakonec nesplakal nad výdělkem.

Začátky vztahu Ivany Chýlkové (59) a Jana Krause (69) byly dost zapeklité. A přestože se zdá, že teď tvoří ideální pár, není ani u nich vše na jedničku. Nedávno dostala Chýlková poprvé v životě nabídku účastnit se StarDance. Odmítla. Jenže Kraus zakročil!

Pro klid v rodině

Herečka zcela jasně odpověděla, že se soutěže účastnit nebude. Prý jí to měli nabídnout tak před deseti patnácti lety, teď už je podle ní v jiné věkové kategorii. Za dva týdny ale

Zbývá vám 79% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden