Můj čas na kafíčko

Krbová málem přišla o život!

Před pár týdny se vrátila z vysněné cesty po Japonsku, kam se Ljuba Krbová (58) se svým manželem Ondřejem Neffem (71) chtěli podívat celý život. Oba totiž rádi cestují. Jenže tahle záliba se jim málem stala osudnou!

Oblíbená herečka se totiž přiznala, že při cestě do Botswany málem zemřela! Nedaleko řeky Okavango si postavili kemp. Jenže se blízko něho pásl obrovský slon, kterého si chtěl manžel Ondřej vyfotit. Ten  na focení použil dlouhý objektiv, která zvířata často vnímají jako zbraň, a navíc při pořizování snímku fotoaparát cvakal, což slona rozzuřilo natolik, že zaútočil! „Když ten slon uviděl, zamával ušima, zařval a rozběhl se proti mně.

Udělala jsem rychle dva kroky, to je instinkt, jenž neovládnete,“ vypráví svůj traumatický zážitek Krbová. Jediné, co ji prý zachránilo bylo, že si vzpomněla na průvodce, který na všechny turisty apeloval, aby před žádným zvířetem nikdy neutíkali. A tak zůstala stát a čekala. Kdyby se ovšem rozeběhla, už dávno by tu nemusela být. Zemřela by pod obrovskýma sloníma nohama.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden