Můj kousek štěstí

Křehká dračice a spisovatel sci-fi románů: Vedou dobrodružný život

Můj kousek štěstí

O tom, že by měla herečka Ljuba Krbová (58) poklidné dětství, nemůže být ani řeč.

Naopak, její dětská léta byla dobrodružná až příliš. S vrstevníky si vyřizovala účty i ručně. Byla prý zlobivé dítě. Takové to aktivní, které se pralo i s kluky. V rodině se traduje historka, jak Ljubu přišla do jeslí navštívit tetička.

Hned ji pozvali dál, jen ať se podívá, co to zlatíčko dělá. Ljuba v tu chvíli klečela na nějakém chlapečkovi, držela ho za hlavičku a mlátila jím o parkety. Pak rodiče odjeli na čtyři roky do východního Berlína a Ljuba v předškolním věku s nimi.

Ve školce se rychle naučila německy, na svůj berlínský pobyt vzpomíná ráda. Nikdy nezapomene na flašinetáře s živou opičkou, který chodíval do ulice, kde s rodiči bydleli. Po návratu do Československa se začal víc a víc projevovat Ljubin

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden