Krémové fusilli s hráškem

Vyzkoušejte tyto výtečné těstoviny, ve kterých se snoubí sladkost hrášku a smetany.

Suroviny na 4 porce - 300 g fusill - 100 ml smetany ke šlehání - 80 g goudy - 1 cibule - 2 stroužky česneku - 1 hrnek mraženého hrášku - olej - sůl, pepř

Postup

1. Těstoviny uvařte al dente. Cibuli nakrájejte najemno.

2. V pánvi rozpalte dvě lžíce oleje a orestujte cibuli. Když začne zlátnout, přidejte hrášek. Podlijte asi 100 ml vody. Nechte odpařit a přilijte smetanu. Osolte, opepřete a prohřejte. Ochuťte prolisovaným česnekem.

3. Do pánve přidejte fusilli a na kostičky nakrájený sýr, a promíchejte.

reklama
reklama

Komentáře