Křenové jednohubky s broskví

Doslova za pět minut připravíte skvělé pohoštění jen z několika málo ingrediencí. 


Ingredience:


1 balení slaných sušenek


2 zralé broskve


1 hrst čerstvé řeřichy


150 ml šlehačky ke šlehání


50 g pomazánkového másla


1 či 2 lžičky čerstvého nastrouhaného křenu 


sůl, pepř


Postup:


Sušenky rozprostřete na servírovací tác. Vyšlehejte si šlehačku a poté do ní pomalu přimíchávejte pomazánkové máslo a nastrouhaný křen. Pomazánku dochuťte solí a pepřem.


Na každou sušenku dejte přibližně lžičku pomazánky a lehce rozetřete. Každou jednohubku posypejte nasekanou čerstvou řeřichou a dozdobte tenkými plátky broskve, případně nektarinky.


Náš tip:


Čerstvé bylinky také můžete přimíchat rovnou do křenové pomazánky.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden