Můj kousek štěstí

Křísí manželství s Finem

Bohužel už zas v sobě nepoučitelná Dominika Gottová (48) probudila naději, že manželství s finským kytaristou Timem Tolkkim (55) ještě není ztraceno, a rozhodla se na něm usilovně pracovat.

Nejedná se o racionální krok. Každý, kdo zná Finovu bouřlivou minulost, by se jí to snažil rozmlouvat, jenže Mistrova dcera je svéhlavá a nevyzpytatelná. Aby se před finským přízrakem zachránila, prchala do rodné země, avšak letos v únoru se opět vrátila na studený sever.

Patrně doufá, že se hurikán Timo zčistajasna změní v dobře vychovaného muže středních let, což je absolutní nesmysl. Divoký hudebník, který donedávna pobýval v Mexiku podle všeho u milenky, či dokonce u milenek, je už zase ve Finsku po manželčině boku.

A Dominika má napilno, vylepšuje sociální byt, kde budou s Timem začínat znovu od začátku. Blondýnka se chlubí, že jí bouřlivák se vším pomáhá, třeba jí vysvětluje složité technické podrobnosti okolo zacházení s mobilním telefonem.

Hlavně aby jí Fin nechtěl pomáhat i jinak, třeba s konzumací alkoholu. Také je dobře, že sociální bydlení není možné prodat. Timo totiž už nějakou tu nemovitost propil, a kdyby dostal příležitost, jistě by si bez otálení prohnal hrdlem i další vilku.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden