Můj čas na kafíčko

Kristelovou s Řepkou stíhá jeden skandál za druhým! Zkrocení bouřliváka!

Romeo a Julie českého showbyznysu to umí pořádně roztočit! Kdo z nich doopravdy komu vládne?

Ještě ani nestihla skončit tahanice mezi exfotbalistou Tomášem Řepkou (44) a jeho bývalou ženou Vlaďkou Erbovou (36) ohledně falešného erotického inzerátu, a už se kolem něho a jeho současné přítelkyně Kateřiny Kristelové (38) stahuje další neuvěřitelný skandál! O co jim dvěma přesně jde?

Z ačíná to vypadat, že veřejné urážení a předvádění je pro ně novým koníčkem a zábavou. Během toho roku, co jsou oficiálně spolu, se totiž kolem známé blonďaté moderátorky Kateřiny Kristelové (38) a jejího miláčka, bývalého sparťana Tomáše Řepky (44), objevuje spousta nedořešených křivých obvinění, vzájemných udání a drsných pomluv. Kateřina se přitom dušuje, že od doby, co je po boku vyhlášeného bouřliváka právě ona, ho prý neustále poučuje, jak se správně chovat a jak a za co se děkuje. Tomáš se prý díky ní zklidnil. Navíc se znovu začal bavit se svými dětmi. Je s ním prsatá blondýnka opravdu jen kvůli penězům, jak všichni tvrdí?

Po jejím boku prý zkrotl. Co vše si nechal líbit?

Je to velká láska, nebo divadlo?

Když není práce, honí Kačka aspoň party a večírky jako správná, na oko velmi zaneprázdněná žena. Prý je dva s Tomášem nikdo nezajímá, přitom se do každého navážejí, kde jen mohou. „S mojí láskou na soukromý pařbě Walda Gangu,“ zněl třeba její komentář k fotografii, kterými se její sociální sítě jen hemží. Kateřina se v každém případě snaží na všechny strany působit dojmem, že je nejen zamilovaná a nade vše spokojená, ale že se jí daří i v práci, všichni se o ni perou a má jednu nabídku vedle druhé. Realita je ale asi trochu jiná, než blonďatá moderátorka na svých stránkách líčí. Jaký mají mezi sebou obě hrdličky vztah a jak to ve skutečnosti bylo s vyhazovem z televize Barrandov? Zatímco ona tvrdila, že si dává pauzu, vše nakonec vypadá jako totální trapas!

I u nich to ze začátku byla láska na celý život.

Drsný odchod z televize

Potom, co totiž skončila s moderováním barrandovského pořadu Paparazzi, se měla znovu vrátit do oblíbených Afér na místo zpěvačky Heidi Janků (55), protože pořad měl být víc od rány. Jenže ani tam se Kačka příliš dlouho neohřála. Po natočení pár dílů dostala padáka a vystřídal ji její další úhlavní nepřítel novinář, moderátor a provokatér Pavel Novotný (41). Ten podle ředitele Jaromíra Soukupa (49) práci rozumí a nechybí mu nadšení. Proč se ale zbavil Kateřiny, komentovat nechtěl. Jenže právě s ním měla Kateřina konflikt už dřív. Nabízela mu vše za to, aby o ní už nepsal ošklivě. „Já mám Tomáše rád. Akorát teď je v moci saně. Mohli bychom si to jít vyříkat do Afér,“ zaznělo trefně na podzim loňského roku. A to si Tomáš nechtěl nechat líbit. „Jsi neúspěšný hovado, který si myslí, že má nějaký vliv. Nejsem buz..ant, abys mě poučoval, co mám a nemám dělat, ty teplý jojo,“ vystartoval sportman s tím, že si má Pavel zamést před vlastním prahem. A co na to Káťa? Ta svého milého vychvaluje do nebes. „To, jak se mě zastal před útoky Pavla Novotného, o kterém jsem přesvědčená, že mě dlouhodobě a obsedantně miluje, mi přijde rytířský,“ tvrdí Kateřina.

Když se dva perou, třetí se vždy směje...

Válka s exmanželkou stále pokračuje

Boj s Pavlem Novotným tak trochu vystřídal válku s Tomášovou bývalou manželkou modelkou Vlaďkou Erbovou (36). Ta je prý podle Kateřiny jen profesionální plačka a neví, jak se dostat zpátky k Tomášovi. Vlaďka se tomu rozhodně brání, že jen informovala pozdní zprávou Tomáše o zdravotním stavu syna v půl jedenácté večer. Na čí straně je pravda? Zamilovaný pár si neodpustí neustálé rýpání ani z dovolené na horách. „Vladimíro, prosím tě, vrať se! Myslíš, že by mě chtěla?“ Provokoval vzkazy na fotkách na sociální síti Tomáš. Jenže všechny jejich dosavadní žabomyší války převálcoval Tomášův výstup při rozhovoru v internetovém pořadu Telebrity. Natáčení byla totiž přítomná i Kateřina, která nečekaně a drze vtrhla do rozhovoru, jakmile padla zmínka a Tomášově  exmamnželce a jejím falešném erotickém inzerátu, vyšetřovaném policií. „Tady bych to zastavila. Stop! Tohle je strašně nebezpečný. Tomáši absolutně se nevyjadřuj k policii,“ začala šílet a bylo jí úplně jedno, kdo rozhovor řídí. Pak se strhla mela. Tomáš nejen, že sklopil uši a poslechl, ale hned si strhl mikrofon a utekl za ní. Zdá se být jasné, kdo komu šéfuje.

Z exmanžela se stal hazardní hráč!

P roč se vlastně Kateřina snaží Tomá- še držet zkrátka? Může za to její minulost? Na muže totiž zatím zrovna velké štěstí neměla. Z jejího exmanžela hokejisty Martina Tůmy (32), který je zároveň tatínkem její malé sedmileté dcery Claudie (7), se vyklubal nezodpovědný závislák na automatech a hazardních hrách. Nebyl tak hned od samého začátku zrovna nejlepším adeptem na pomyslného otce a manžela roku. Už od roku 2013 je dokonce trestně stíhaný a hledaný policií kvůli nasekaným dluhům ve všemožných hernách. „Je to můj bývalý manžel. Před pěti lety jsem ho viděla naposledy,“ brání se Kačka, která s ním už raději nechce být vůbec spojovaná. Podobně je na tom i Agáta Prachařová (32) s bývalým partnerem Mirkem Dopitou (36). Toho  dohnalo až za hranice na ostrov Bali údajné neplacené zdravotní pojištění. Je tak divné, že si z nich právě ona dělá s manželem Kubou Prachařem (34) srandu. „No na Kristelovou suprový. Ať žije Sparta, juchů! Ty můj miláčku, ty můj cukrouši,“ švitořili. Co si na ně vymyslí na oplátku Káťa s Tomášem?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden