Můj kousek štěstí

Kristina Kloubková: Dostala Kuneše pod pantofel?

Zkusili si společné bydlení a už připlouvají první mráčky! Vydrží spolu, jen když Kuneš bude sekat latinu! Kristina Kloubková (41) a tanečník Václav Kuneš mají mnoho společného. Oba jsou z taneční branže, jsou rozvedení, oba mají jednu dceru.

„On má úžasnej taneční soubor a nedávno jsem se na jejich představení byla podívat a musím říct, že mě úplně dostal. Je nesmírně šikovnej a celosvětově uznávanej,“ rozplývala se moderátorka. „Potkali jsme se tak nějak správně a je to hezké,“ říkala radostně.

Navíc si prý Kuneš sedl i s její dcerou Jasmínkou (6), což je pro Kloubkovou velmi důležité. „Jasmínka s Vaškem se už poznali, jsou ohromní kamarádi a moc si rozumí, jsem za to velmi ráda,“ pochvalovala si.

Vypadalo to na nebeskou lásku. Tihle dva jakoby se skvěle doplňovali a snad vůbec o nic se nemuseli přít, hádat nebo si cokoli nakazovat. O to překvapivější je naše zjištění! Ukazuje se, že to Kuneš nemá s Kloubkovou vůbec jednoduché.

Dlouho si dvojice užívala jen občasné randění. Večeře, kino, divadlo… Viděli se, jen když na sebe měli náladu a každý si žil podle svého. Především moderátorka se do společného bydlení nehrnula. „Zatím máme oddělené domácnosti.

Nejsem zvyklá mít navařeno a uklizeno. Mám tudíž čas a myšlenky jen na lásku,“ říkala. Podle všeho ale už spolu bydlí. A dochází na první třecí plochy. Pod dohledem Kloubkové tanečníkovi jen tak něco neprojde! Zatímco předtím si všechno dělal po svém a když se mu něco nepovedlo, zpovídal se jen sám sobě.

Teď je evidentně pod přísnou kontrolou moderátorky. O mnohém svědčí nedávné vyjádření Kuneše. Když prý porotcoval ve StarDance, Kristina ho pěkně trénovala. „Ano, moje partnerka mě dost péruje. Jak vidíte, nosím s sebou od ní cvičební texty na rozmluvení,“ svěřil se.

„Musím si postěžovat, že je na mě přenos od přenosu přísnější. Kritizuje dýchání, posazení hlasu. V klidu, zřetelně, opakuje,“ dodal. Napomíná snad Kloubková takto Kuneše i doma třeba za to, že nevynesl koš nebo špatně ustlal postel? Drží snad tanečníka pod pantoflem? .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden