Moje šťastná hvězda

Kristina Kloubková: Měla strach o svou dceru!

Holčička trpěla vážnou chorobou

Když se vloni v listopadu objevila KRISTINA KLOUBKOVÁ (40) na zahájení výstavy Pohádkové Vánoce bez své dcery JASMÍNKY (4), bylo jasné, že se něco vážného děje...

Tehdy si moderátorka televize Nova stěžovala, že je na tom její dcera zle. Léčila se s infekční mononukleózou v kombinaci se silnou angínou a měla velmi přísnou jaterní dietu. Když Kloubková popisovala útrapy holčičky, několikrát se jí zaleskly v očích slzy. „Píchali jí penicilin,“ svěřila se moderátorka. Stav malé Jasmínky ale ani po půl roce není nejlepší. Mononukleózu sice úspěšně překonala, nicméně zdravá ještě úplně není. „Následoval pneumokok, proti kterému byla očkovaná, nechápu,“ kroutí hlavou Kristina a dodává, že se nabalovaly další zdravotní komplikace, jako jsou třeba záněty, píchání uší či angíny.

Věří, že to zvládne

Kloubková uvedla, že už se stav její dcery pomalu zlepšuje. V současné době už nemusí držet přísnou jaterní dietu, začíná tedy zase přibírat a vrací se jí chuť k jídlu. Blondýnka je přesvědčená, že mají s dcerou nejhorší za sebou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden