Moje šťastná hvězda

Kristina Kloubková: Nový milenec jako pomsta po rozchodu?

Jen co oznámila rozchod s tanečníkem Václavem Kunešem (43), už se začalo proslýchat, že zase randí, a dokonce si měla najít nového milence! Jenže neuplynuly ani dva týdny a Kristina Kloubková (42) prozradila, že se k sobě s Kunešem vrátili. Jenže jak se ukazuje, zřejmě to nebylo úplně šťastné rozhodnutí.

Hned si našla náhradu

To, že se rozešli, oznámila oblíbená moderátorka v březnu. Prý tou dobou hodně zhubla, a dokonce se snažila přestat kouřit, aby zase rychle nabrala. Všichni totiž o ni měli obrovskou starost. Vypadala prý velmi nezdravě. Jenže ani omezení kouření nepomohlo, ačkoli se tvrdí, že když člověk přestane kouřit, automaticky ztloustne. Na moderátorku to nezabralo. Nemohla ze žalu vůbec jíst ani spát a ani práce jí nepomohla se odreagovat. Do práce chodila jako tělo bez duše. Ale neuplynul ani měsíc od rozchodu a Kloubková už zase zářila štěstím.

Náhlý obrat

Přiznala, že se v jejím životě objevil další zajímavý muž.A dokonce to vypadalo, že i tento krátce trvající vztah bere velmi vážně. Jinak by ho jistě ani nepřiznala. Samozřejmě se všichni začali ptát, o koho jde. To ale moderátorka odmítla prozradit. Ovšem zase neuplynuly ani dva týdny a vyšlo najevo, že se vrátila k Václavu Kunešovi.

Dělá to natruc?

Údajně se měli prý rozejít kvůli tomu, že se Kuneš chtěl odstěhovat za svou bývalou ženou a dcerkou do Japonska. Kloubková začala žárlit a nakonec se rozešli. Každý měl o své budoucnosti zcela jiné představy.Následně údajně moderátorka chtěla udělat něco, čím by se Kunešovi pomstila a co by ho zranilo. Proto si prý ihned za něj našla náhradu a ochotně to sdělila do médií, aby se to Kuneš dozvěděl co nejrychleji.

Ten se to také ještě v den zveřejnění dozvěděl a tentokrát začal neskutečně žárlit zase on. Prý své bývalé partnerce začal psát zprávy, že se unáhlil a že by chtěl začít znovu od začátku. Moderátorka tak dosáhla svého.Kuneš se k ní zase vrátil. Jenže na jak dlouho? Sice bez sebe údajně nemohou být, přesto tanečník stále doufá, že se jednoho dne do Japonska přestěhuje.

Konec kariéry i lásky

Jedna z jejích nejlepších kamarádek prozradila, že návrat ke svému bývalému si moderátorka podmínila tím, že si ji musí do roka a do dne vzít.Pak že se s ním prý klidně do Japonska odstěhuje. Zapomněla snad, že má v Česku pracovní závazky? Ty má údajně minimálně na dva roky dopředu. Kdyby jim ale nedostála, čekala by ji pořádně tučná pokuta. Už teď se prý mezi jejími kolegy proslýchá, že už se své práci nevěnuje tak intenzivně jako dříve.Navíc se prý Kuneš chystá v létě na dvouměsíční cestu do Japonska. Ale sám! Mnozí si proto myslí, že to bude znamenat i konec jejich vztahu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden