Můj kousek štěstí

Kristina Kloubková: Po rozvodu přišlo peklo

Sympatická světlovlasá moderátorka Kristina Kloubková (39) se neuvěřitelně trápí. Prochází nelehkým životním obdobím, kdy si konečně plně uvědomuje, že jí to s muži jaksi nevychází.

Ztroskotal dokonce i nejdůležitější vztah s otcem její dcery Jasmínky, tanečníkem Karlem Moravcem (40). Nebohá moderátorka si poté delší dobu vyčítala, že nedokázala malé dcerce zajistit úplnou rodinu. Nabízí se pochopitelně otázka: Proč se půvabné blondýnce rozpadá jeden vztah za druhým? Rozchod, který jí asi nejvíce utkvěl v paměti, byl ten s muzikálovým hercem Alanem Bastienem (44), za kterého se dokonce provdala.

Manželství trvalo krátce a skončilo jak jinak než rozvodem. A následovalo opravdové peklo. Alan Bastien zmizel. Doslova. Nešťastná Kristina s ním nutně potřebovala ještě dořešit řadu velmi důležitých věcí, nicméně exmanžel byl nezvěstný.

Celý rok o něm světlovláska neměla jedinou zprávu. Naštěstí se potom sám ozval, a tak exmanželce spadl kámen ze srdce. Ukázalo se, že je Alan Bastien v pořádku, ale cokoli dalšího, například co dělá a jak se mu daří, prozradit odmítl.

Na svůj první rozvod tedy Kristina Kloubková jen tak nezapomene. Místo po jejím boku nyní zaujal někdo nový. Na jak dlouho?.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden