Můj kousek štěstí

Kristina Kloubková: Problémy s přítelem?

Vrhla se snad do vztahu s tanečníkem příliš po hlavě? Má snad moderátorka Kristina Kloubková (41) zaječí úmysly?

Co se děje? Je to teprve pár týdnů, co moderátorka a tanečnice Kristina Kloubková představila svého nového přítele, tanečníka Václava Kuneše (43).

Je to Václav Kuneš, vynikající choreograf a tanečník. Potkali jsme se tak nějak správně a je to hezké,“ básnila. Dvojice spolu chodila snad úplně všude a nešetřila doteky a polibky. Vypadalo to na opravdu velkou lásku.

Teď ale jakoby se Kloubková začala rozmýšlet, jestli je Kuneš skutečně tím pravým a nechtěla si ho pustit k tělu. Ačkoli by se dalo říct, že v jejich věku není na co čekat, moderátorka s velkými závazky otálí.

Například do společného bydlení se rozhodně nehrne. Spíš naopak. „Zatím máme oddělené domácnosti. Nejsem zvyklá mít navařeno a uklizeno. Mám tudíž čas a myšlenky jen na lásku,“ vysvětluje. Chce tím snad naznačit, že by nejraději byla, kdyby každý zůstal ve svém a jen se občasně scházeli? Skoro to tak vypadá.

Kloubková nejspíš nechce přijít o pohodlí singl života, na který si zvykla. Otázkou je, jestli je na to připravený i Kuneš. Co když on si představuje partnerský vztah jinak? Možná touží svou milovanou vidět každý den před usnutím a ráno, když se probudí, vést rodinný život.

Snad to jejich lásku nepokazí! .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden