Můj kousek štěstí

Svatba na obzoru

Vánoční atmosféra Kristinu Kloubkovou (45) natolik dojala, že prohlásila, že se bude vdávat. Oznámila to však nepříliš romanticky. „Svatbu jsem jednu měla a ještě jednou svatební šaty oficiálně obléknu,“ poznamenala.

„Ale to spojení není o tom papíru.“ Podle krásné blondýnky jejímu vztahu s tanečníkem Václavem Kunešem (46) prospělo, že se před dvěma lety na nějakou dobu rozešli. „Naše pauza nás velmi posunula. Žijeme spolu, trávíme spolu čas,“ pochvaluje si maminka Jasmínky (9). Nerozdělila je ani koronavirová pandemie, kdy byl Václav úplně bez práce.

„Má totiž profesi, která nic nemohla,“ konstatuje moderátorka Televizních novin na Nově. To už se naštěstí vyřešilo, tanečník opět pracuje, měl premiéru v Národním divadle a zastupoval v porotě pořadu StarDance obávaného Zdeňka Chlopčíka (64), který musel do karantény.

A jelikož Vánoce Kristinu rozněžnily, nelze vyloučit, že do toho dvojice zjara nebo v létě takzvaně praští. Jen nesmí blondýnka příliš naléhat. „O svatbě mluvím denně a prý je to nátlak,“ říká. „Vzala bych si ho hned,“ rozplývá se. Nač ten Kuneš čeká? Věk na ženění už přece má.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden