Můj kousek štěstí

Kristina Leichtová: Nechává ji bez pomoci?

Takhle si to Kristina Leichtová (33) nepředstavovala! Odstěhovala se do Ostravy za svým snem – svému partnerovi, divadelnímu šéfovi Vojtěchovi Štěpánkovi (35), se kterým tam žije, porodila miminko. Už dávno ale spadla z růžového obláčku.

Jak sama přiznala, nyní prožívá přímo horor. I osm měsíců po porodu prý dcerka Dorotka neustále pláče. „Mateřská dovolená! Já bych to nazvala mateřskou velkou výzvou. Jedna situace (výzva) mě opravdu přivádí k šílenství a nedaří se mi jí překonat nádechem ani výdechem,“ říká v zoufalství.

Nejhorší je to podle ní, když jede s malou v autě. Ona sedí v sedačce za ní, usedavě pláče, přitom vůz stojí v zácpě a Leichtová je úplně bezmocná. "Zpívám jí, mluvím na ní, dělám různé dinosauří zvuky.

A pak se přistihuju, že ječím a pláču a můžu vyletět z kůže. Hlasivky mi vypovídají službu a ona nechápe a pořád pláče,“ zpovídá se. Podle jejích slov je pojem mateřská dovolená jako rudý hadr na býka a určitě to musel vymyslet nějaký muž.

Zůstala snad Leichtová na dítě sama? Vypadá to, jakoby se Štěpánek v otcovských povinnostech zrovna nepřetrhnul. Na druhou stranu je ale jasné, že někdo musí živit rodinu a trávit čas v práci. Určitě to ale Leichtová nakonec zvládne stejně jako jiné matky.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden