Moje šťastná hvězda

Kristýna Frejová: Našla si chlapa! Vyjde jim to?

Už to vypadalo, že zůstane navždycky sama. Když herečku Kristýnu Frejovou (47) před lety opustil otec její dcery Ráchel, muzikant Jakub, měla všeho už dost. Její maminka Věra Galatíková (†69) jí zemřela také brzy.

A tak nablízku nebyl nikdo, s kým by si mohla důvěrně promluvit. Velké psychické potíže jí nakonec pomohla odhalit a následně i vyřešit netradiční terapie – pobyt ve tmě. Podle jejích slov to byl jeden z nejlepších kroků, které mohla v takové situaci udělat, aby zase mohla být šťastná.

Zjistila, kdo je a co chce. Rozhodla se změnit svůj život. Kromě jiného přidala lezení na horolezecké stěně, sjíždění řek i cvičení jógy a ze smutné princezny se postupně stávala znovu veselou ženou, která se ráda baví.

Náhody neexistují

A jak známo, akce budí reakci. Proto loňské léto vyrazila za zábavou přímo na vodu. Se svými přáteli sjížděli řeku a zastavili v kempu, kde se ubytovali. Večer pak při pití panáků v místním stánku potkala několik sympatických kluků a mezi nimi i Honzu.Zelená dala zelenou a vzájemné sympatie se rozhořely.

Rychloseznamka z nebe

Zajímavé na tom je, že tohle místo, kde se dali dohromady, dříve herečka navštěvovala se svým kamarádem Jaroslavem Šmídem (†47), zvaným Jerry. Herec a také moderátor rychloseznamky v listopadu roku 2017 ve věku 47 let náhle zemřel na přechozený zápal plic a chřipku. „Tak jsem chytla nostalgickou náladu, protože tady jsme s Jerrym zažili spoustu krásných věcí, moc s r a n - dy a vždycky jsme tam pili zelenou,“ svěřila se dcera slavné herecké dvojice Ladislava Freje (77) a Věry Galatíkové.Je tak přesvědčená, že jí novou lásku dohodil právě představitel filmového Doktora od jezera hrochů.

Nehrne se do rychlých kroků

S představením přítele veřejnosti si pochopitelně dává načas. Jak známo, v herecké branži je všechno mnohem více na očích, a tedy i náchylnější k tomu, aby to nevyšlo.Navíc sama má velká zklamání za sebou. A tak se zrovna nehrne do toho, aby svět vše věděl. Jenže vypadá to, že její nový partner bude chlap, co něco vydrží. Bydlí nedaleko Prahy, takže se dvojice vidí hlavně o víkendech, ale snaží se být spolu prý co nejvíce.

Honza má také dceru jako ona a zřejmě i dívky jsou rády za společnost. Tak snad jim společné výlety a plány vydrží ještě dlouho a nepůjde jen o flirt.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden