Moje šťastná hvězda

Kristýna Frejová: Půjde jim to?

S odchodem svého bývalého partnera se vyrovnávala těžce, ale nyní už je KRISTÝNA FREJOVÁ (47) šťastná po boku jiného muže.

Herečka Kristýna Frejová (47) se zná se svým novým partnerem Honzou teprve krátce. Nicméně i ta chvíle jí prý stačila na to, aby se opět bezhlavě zamilovala. Vypadá šťastně, ale otázka je, jestli má jejich vztah vůbec nějakou budoucnost.

S rozchodem se v minulosti nevypořádala zrovna nejlíp, musela dokonce vyhledat pomoc psychologa a absolvovat terapii ve tmě. Ona sama přiznává, že to bylo jedno z jejích nejtěžších období, ale je ráda, že se z toho dostala.

Co na to dcera?

Herečka má se svým bývalým partnerem, hudebníkem Jakubem dceru Rachel (11), která je pochopitelně zvyklá na veškerou maminčinu pozornost. Provozují spolu různé sporty, například lezení po skalách a další extrémnější aktivity, a obě to prý dost baví.

Nicméně maminka má teď nového muže a malá Rachel má nejspíš v hlavě trochu zmatek. Najednou už nemá maminku jen pro sebe a musí se o ni s někým dělit. Zvládne se Frejová dceři i nadále věnovat na sto procent, nebo dá přednost novému muži?.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden