Můj kousek štěstí

Kristýna Frejová: Úplně udřená

Vydrží víc než kůň, aspoň to o sobě tvrdí. Dcera známých herců Věry Galatíkové (†69) a Ladislava Freje (78) pracuje na sto dvacet procent. Nic jiného jí nezbývá, jedinou dceru Ráchel (13) živí totiž sama.

Ráchelin tatínek rodinu opustil, když byly holčičce pouhé dva roky. Hvězda seriálu Modrý kód, pocházející navíc z herecké rodiny, dobře ví, že je herectví, jak se říká, nejistá sezóna. Tohle pomyšlení těžko snáší.

Bojí se odmítat pracovní nabídky, aby tím neohrozila dceřin životní standard. Také nechce riskovat, že se o ní rozkřikne, že nad nabídkami ohrnuje nos – a žádná další už nepřijde. Noční můra hereckého povolání tudíž ohrožuje i ji.

“Taky se mi stalo, že jsem nespala dva dny,” posteskla si Kristýna. “Z nočního natáčení jsem jela rovnou na generálku, pak do divadla, pak znovu na nočku. Teď už jsem si slíbila, že si takový zápřah nedovolím.

Jenže ono je to dané trochu i tím, že jsme zůstaly samy,” povzdechla si. Zažila časy, kdy neměla ani na jogurt. Dva dny nejedla, aby mohla koupit jídlo pro Rachelku. Proto teď pracuje do úmoru. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden