Můj kousek štěstí

Kristýna Frejová zkolabovala! Má pocuchané nervy

Zlá doba si vybírá svou daň. Tak třeba nebohá Kristýna Frejová ráno vstala z postele a jako podťatá padla na zem, bohužel obličejem.


„Vstala jsem z postele a víc si nepamatuju. Ztráta vědomí, dopadla jsem přímo na obličej, a hodně štychů,“ trpce si postěžovala hvězda seriálu Sestřičky. Ukázala i hrozivé podlitiny na tváři. Dcera Věry Galatíkové (†69) a Ladislava Freje (79) se snaží dopátrat, proč se takhle zhroutila.


„Co dělám blbě? Teda kromě toho, že jsem v hajzlu s daněmi, se školným, a už rok nemůžu pracovat,“ položila otázku, na kterou si zároveň i odpověděla. Nejspíš ji trápí zavřená divadla a finanční problémy, na druhou stranu si může na rozdíl od jiných herců gratulovat, že hraje v oblíbeném seriálu, jehož natáčení nebylo naštěstí pozastaveno.


Jinak fanoušky ujišťuje, že žije zdravě, běhá, otužuje se plaváním v ledové Vltavě, nosí roušku. Vypadá to, že ji zradila psychika. Na výchovu dcery Ráchel (15) je sama, a to pak není peněz nikdy dost. V době koronavirové jí vrtá hlavou, jak to udělat, aby dcera nestrádala. A všechny ty starosti, jež ji soužily, vyústily v kolaps.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden