Můj kousek štěstí

Kristýna Leichtová: Hroutí se a vyčítá si to

Mateřská dovolená není legrace. Zrovna to na vlastní kůži zjišťuje hvězda seriálu Comeback Kristýna Leichtová. Maminka Dorotky (2) a devítiměsíční Rozárky si přála mít děti s pokud možno co nejmenším věkovým rozdílem, aby si rozuměly a mohly si spolu hrát.


To se jí opravdu povedlo. Ale až drsná realita ji přivedla na myšlenku, že starat se o dvě takhle maličké dcery je úkol pro osobu s nervy silnými jako provazy. Jenže kdo je dneska má? Kristýnu čas od času trápí pocit, že není dokonalá, že to nezvládá, že jiné mámy jsou o mnoho lepší.


Život také není pořád jenom krásný. Občas stojí za starou bačkoru,“ nešťastně hořekuje dobře vyvinutá brunetka. Jaká smůla, že jí mateřství ještě ke všemu tolik komplikuje koronavirová pandemie. „Kdoví, na jak dlouho to tu máme,“ naříká půvabná herečka. Aby toho nebylo málo, prodělali s partnerem Vojtěchem Štěpánkem (36) na podzim covid-19, což jim na náladě nepřidalo.


„Nejhorší kocovina všech dob,“ řekla o nemoci Leichtová. Nezbývá než věřit, že jí Vojtěch Štěpánek, šéf činohry Národního divadla moravskoslezského, s dětmi pomáhá. Jinak by to nebylo k vydržení…

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden