Můj kousek štěstí

Kristýna Leichtová: Konec kariéry?

Nečekaný manévr! Jak už to tak vypadá, herečka Kristýna Leichtová (32), která bývala ikonou Comebacku a dalších seriálů a filmů, se nejspíš chystá herectví úplně pověsit na hřebík. Jak jinak si vysvětlit její prapodivné životní kroky.

Před nedávnem oznámila radostnou novinu, že se svým přítelem, hercem Vojtěchem Štěpánkem (34) čeká miminko. Na tom by nebylo nic divného. Na potomka má nejvyšší čas. Podle všeho však Leichtová hodlá rodinný život definitivně vyměnit za profesi herečky!     Leichtová dosud působila převážně v Praze.

Vždyť právě tady sídlí filmové ateliéry, kam denodenně docházela. Jenomže teď se má přesunout stovky kilometrů od české metropole – do Ostravy. Stěhuje se tam prý do bytu svého přítele. A očividně nejde jen o dočasný stav, protože pár si tam hnízdečko buduje zbrusu nové podle vlastních představ.

Je tedy zřejmé, že se tam hodlají zabydlet už natrvalo. Je pochopitelné, že Leichtová si chce své vytoužené miminko užít do sytosti a být maminkou na mateřské na plný úvazek. Ale co bude potom? Rozdhodla se snad svoji hvězdnou kariéru nadobro vyměnit za běhání kolem plotny?     Do Prahy, kde má veškeré pracovní příležitosti, bude mít totiž zatraceně daleko.

A denně trávit několik hodin ve vlaku nebo v autě, by bylo nereálné. Opravdu to Kristýna dobře promyslela? Bude se herečce zvyklé na společenský ruch a světla ramp zamlouvat život v ústraní? Zatím se tetelí nedočkavostí na to, až bude maminkou a dál zřejmě nepřemýšlí.

Ale nebude si časem připadat odstrčená? Vždyť dlouhodobá nespokojenost a nenaplněné touhy by pak mohly narušit i partnerský vztah. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden