Můj kousek štěstí

Kristýna Leichtová: Na žádost o ruku čeká marně

Zůstane sama s dítětem? Proč stále nepřichází vytoužená žádost o ruku? S partnerem Vojtěchem Štěpánkem (35), uměleckým šéfem Národního divadla moravskoslezského, žije Kristýna Leichtová už tři roky, mají skoro roční dceru Dorotku, ale on ji požádat o ruku nehodlá.

Přitom ona by pro den ve svatebních šatech udělala cokoli. Proč si ji nechce vzít, když se emancipovaná herečka jen kvůli němu vzdala práce a přestěhovala z Prahy do Ostravy, kde nikoho nezná? Rodina, přátelé, kolegové, ti všichni jsou tak daleko.

.. Nezůstane přitažlivá tmavovláska nakonec sama s dítětem? Ano, takové katastrofické scénáře se skutečně nabízejí. Tady totiž něco není v pořádku. Kristýna hrála vabank, pro lásku se vzdala všeho, co dřív měla tak ráda.

Ale co nabízí Vojtěch? Přece není možné, aby jeden z dvojice obětoval úplně všechno, a druhý tomu jen mlčky přihlížel. "Nenápadně to naznačuji, ale pak už to člověka unaví a cítí se zraněný," stýská si hvězda kultovního seriálu Comeback.

"Tyhle věci partnerovi trvají. Asi je moderní, to já ale nejsem," dodává smutně s tím, že nátlak by situaci jen zhoršil. Její rodiče se rozvedli a ona si tolik přála žít ve spokojeném manželství! Opravdu to zůstane jen nesplněným snem? .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden