Moje šťastná hvězda

Kristýna Leichtová: Touží po svatbě, ale nejspíš marně

Seriálová hvězda Kristýna Leichtová (33) je se svým partnerem, divadelním šéfem Vojtěchem Štěpánkem (35), už nějaký ten pátek. Přesto si ji stále nechce vzít, i když mu porodila dítě. Seznámili se v divadle, kde Leichtová hrála a Štěpánek tam byl uměleckým šéfem. Delší dobu vztah tajili, spojováni spolu byli ale už v roce 2016 a postupně všem lidem začalo docházet, že tvoří pár.

Dočká se?

Poté Leichtová otěhotněla a za partnerem se musela přestěhovat až do Ostravy, což pro ni ve čtvrtém měsíci těhotenství bylo dost náročné.Navíc opustila všechny své kšefty v Praze, kde měla slušně rozjetou kariéru. Obětovala toho celkem dost a možná proto je teď připravená na to, stát se vdanou paní. Tak to ale cítí pouze ona, nikoli její partner.

Kdyby to bylo na ní, vdala by se za svého přítele Vojtu klidně hned. Nicméně musí počkat na jeho žádost, jinak to zkrátka nepůjde. „Já ho do toho netlačím,“ vyjádřila se posmutněle seriálová hvězda. Zřejmě ví, že když se na chlapa se svatbou tlačí, celou událost to může ještě víc oddálit. Svému partnerovi porodila krásnou zdravou dcerku, a tak je pro ni svatba pochopitelně dalším krokem.

Stala se matkou své první dcery Dorotky.

Už se jednou zklamala

Štěpánek se k tomu ale očividně moc nemá. V saku rozhodně zásnubní prstýnek nenosí a o svatbě ani příliš nemluví. Údajně na věci nespěchá a rád jim nechává volný průběh. Je spokojený, tak proč by něco měnil? Další z důvodů, proč Leichtová tak zoufale touží po svatbě, je ten, že už jednou zasnoubená byla, a to s hereckým kolegou Filipem Kaňkovským (34).

Ke svatbě se tehdy nedopracovali a možná proto to teď chce Leichtová dotáhnout až do konce. Svatbu považuje za velký závazek. „Od dítěte se odchází snadno, ale rozvod je složitější,“ svěřila se herečka. Působí to, jako kdyby partnerovi nedůvěřovala a potřebovala si ho pojistit. Že by mu z nějakých důvodů nevěřila? Nechce zůstat s malou Dorotkou sama jako svobodná matka.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden