Moje šťastná hvězda

Kristýna Leichtová: Ze StarDance jsem vypadla kvůli pomluvám!

Nebere fakt, že na to neměla!

Cesta KRISTÝNY LEICHTOVÉ (31) v taneční show k jejímu překvapení skončila už v pátém kole. Proč musela skončit? Podle mladé herečky za její konec mohou sprosté klevety a závist. Je to ale pravda, nebo se jen snaží hodit svoji chybu na druhé?

Než Kristýna vstoupila do StarDance, byla mezi diváky docela oblíbená. Ovšem od okamžiku, kdy se začala objevovat v blyštivých róbách na tanečním parketu spolu s VÁCLAVEM MASARYKEM (27), jako by se něco zásadně změnilo. Situace se ještě výrazně zhoršila poté, co se o ní a jejím tanečním partnerovi začalo mluvit jako o favoritech. Vyrojila se celá řada urážek a pomluv směřovaných na mladou herečku. Podle nich měla být nesnesitelná, měla jí sláva stoupnout do hlavy, a dokonce se objevily informace, že odmítá poskytovat rozhovory a chová se jako hvězda první kategorie. Sama Leichtová nad podobnými řečmi kroutí jen nevěřícně hlavou a nechápe, co tím lidé, kteří podobné pomluvy roznášejí, sledují. V jednom má však jasno, důvod, proč musela oblíbenou taneční soutěž opustit, je ten, že se lidé nechali těmito lživými informacemi ovlivnit. Přestali ji mít prostě rádi.

Všechno to jsou nesmysly

„To si někdo něco vymyslí a pak se toho všichni drží. Jsou to nesmysly, jsou to hnusné pomluvy a nás to fakt mrzelo,“ svěřila se novinářům viditelně zhrzená Leichtová s tím, že netuší, kde přesně se stala chyba, nicméně pomluvy a lži jim rozhodně prý nepomohly. Skutečnost, že by taneční pár vypadl na základě horších výkonů oproti ostatním, si nepřipouští ani soutěžní partner herečky. „Asi jsme neměli nejlepší PR a ten poslední týden jsme měli špatnou reklamu, nevím, kde se to vzalo,“ komentoval Masaryk články v novinách, podle kterých měly hádky mezi tanečními partnery narušovat plynulost natáčení StarDance. Oba to ale popírají s tím, že je lidé hodnotili, aniž by je znali. Drobné třenice však připouštějí. „Všichni vidí jen to špatné. Výměna názorů patří k životu,“ dodala uražená Leichtová.

Jejich výkon byl slabý

Zatímco si Kristýna s Václavem stěžují na okolnosti, které je stály místo v soutěži, odborníci včetně poroty se shodují v tom, že vyřazení bylo rozhodně oprávněné. Výkon herečky byl v porovnání s ostatními prý nejslabší. Pravda je, že Leichtová nebyla svůj poslední večer ve StarDance úplně noblesní a působila tak trochu jako slon v porcelánu. K její smůle jí nepomohl ani velmi odvážný kostým, který měl možná odpoutat pozornost od jejích pohybových nedostatků.

Oba mají pocit, že vypadli neprávem.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden