Můj kousek štěstí

Kristýna Leichtová zoufalá ve své samotě

Přála by si milujícího partnera a děti. Nic z toho ale stále není na obzoru!.

Hvězda sitcomu Comeback, Kristýna Leichtová (31) má o svém životě jasno. Přála by si potkat lásku na celý život a kupu dětí. Místo toho ale zůstává jen sama se svou samotou. Co se týká pracvovních nabídek, sice neví, kam dřív skočit.

Jiné herečky by jí mohly jen zádvidět. V soukromém životě ale zůstává osamělá. Každý den se vrací do prázdného bytu, kde ji nikdo nečeká, nikdo ji nepohladí, nepodpoří... Popovídá si maximálně po telefonu, když vyřizuje pracovní hovory.

Snaží se alespoň sama chodit do klubů, snad ve snaze, že někoho potká. Jenomže zatím se nikdo, kdo by stál za hřích, neobjevil. Takhle si nejspíš Leichtová své nejlepší roky nepředstavovala. "Dřív jsem si říkala, že bych brala velkou rodinu, ale čím jsem starší, tím víc si říkám, že raději jen jedno nebo dvě," zamýšlí se.

Zřejmě herečka uvažuje reálně. V září jí bude dvaatřicet let a stále se jí nedaří ukotvit v partnerském vztahu. I její vztah s režisérem vojtěchem Štěpánem (33), který vypadal nadějně, skončil rozchodem.

Neví, zda bude ještě čekat rok, nebo několik let, než pozná toho pravého. Dítě nejspíš nebude chtít mít s prvním, na koho narazí. Nebude času na zbyt. Že se tím trápí, potvrzuje i její kamarádka. "Kristýna tím hodně trpí, že nemůže najít chlapa, chtěla by rodinu," prozradila na ni.

Co ale herečka dělá špatně? Je hezká, sexy... Třeba se snaží docílit svého moc urputně, a proto to nejde. Možná, když přestane tlačit na pilu, si ji láska sama najde. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden