Můj kousek štěstí

Kristýna Ryška: Přísné ultimátum od manžela?

Úskalí slávy

Seriál Zlatá labuť z ní udělal hvězdu, diváci ji milují. Dalo by se tedy předpokládat, že Kristýna Ryška (38) půjde po takovém úspěchu z role do role.

Možná ano. Ale možná také ne. Záležet bude jen na ní! Zářná kariéra filmové hvězdy zní lákavě, otázkou ale je, co pro ni brunetka bude muset obětovat. Může ji to stát manželství s Janem Ryškou.

Ultimátum?

Ekonom a šéf folklorního souboru se prý dlouhodobě dost nelibě dívá na to, že jeho drahá polovička je všude možně, jen ne s rodinou doma v Rožnově pod Radhoštěm. Herečka se sice během natáčení Zlaté labutě snažila jezdit z Prahy domů prakticky denně, aby manželovi pomohla s výchovou jejich syna Antonína (4).

Jenže to prostě dlouhodobě nešlo, takže občas musela přespávat v hlavním městě. A podle všeho se svým nejbližším začala vzdalovat, čemuž se vlastně nelze příliš divit. Někdy v té době se začalo spekulovat, že její manžel už to nezvládá.

Jeho pohár trpělivosti byl plný až po zlověstný okraj. Když natáčení seriálu skončilo, zřejmě si oddychl, ale jen na chvíli, neboť hrozba toho, že manželka přijme v Praze další pracovní nabídky, ve vzduchu visí dál. Měl dát své ženě ultimátum, že se buď vrátí, nebo to mezi nimi dál nepůjde.

Na rozcestí

Nejprve to vypadalo, že se Ryška rozhodne všechno, co vydřela, zahodit a pokorně se vrátí domů, aby zachránila své manželství. V posledních dnech se ale objevují zvěsti, že to až tak jasné není.

Asi stojí na rozcestí a přemýšlí, po které cestě se vydá. Téměř jisté je, že ani jedna není dokonalá. Buď se obrátí zády k lidem, které miluje, nebo k práci, v níž je vážně dobrá.

Pohlídá si ji?

Jisté je, že pokud chce vytěžit maximum ze své momentální slávy, musí zůstat v centru dění, tedy v Praze. Z Rožnova, který je metropoli vzdálen stovky kilometrů, tuhle práci prostě dělat nemůže, byť by se snažila sebevíc. Na stole tak může být možnost, že se do Prahy přestěhuje celá rodina.

Je ale otázka, zda by na to Jan Ryška dokázal přistoupit. Pokud svoji manželku miluje a nebude o ni chtít přijít, odpověď může být jasná. Navíc tu jsou pro něj další výhody.

Také by si svou ženu mohl lépe pohlídat s ohledem na její případné nápadníky, o nichž se v posledním roce vehementně spekulovalo. Stěhování by rodině mohlo jen prospět...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden