Můj kousek štěstí

Krize Leichtové a Štěpánka se prohlubuje

Práce je málo, peníze docházejí a její vztah se hroutí? Na herečku už je toho prostě moc...

Partnerská krize se stále prohlubuje. Oblíbená herečka, která se objevila například v seriálu Zalez do spacáku, si už neví rady a bez mučení přiznává, že se ocitla v jakési slepé životní uličce.

Stěhování do Ostravy za partnerem Vojtěchem Štěpánkem (40), jemuž rychle za sebou porodila dvě děti, se na ní negativně podepsalo. V hlavním městě byla jako ryba ve vodě, měla tu práci, spoustu kamarádů i důležitých kontaktů, zatímco na severu Moravy si připadá opuštěná.

Partner, šéf Činohry Národního divadla moravskoslezského, je nesmírně zaměstnaný muž, zcela ponořený do umělecké činnosti, a tak jeho krásná tmavovláska citově strádá. Vše došlo tak daleko, že museli dokonce podstoupit párovou terapii.

„To by nebyl správný vztah, kdyby nebyly krize,“ povzdechla si Kristýna Leichtová (38). Herečka si stýská rovněž na nedostatek pracovních příležitostí a nedávno přiznala i finanční potíže. Je toho na ni zkrátka moc!

Každopádně je pozitivní, že na partnerské krizi s partnerem pracují, že neházejí flintu do žita. Možná by se herečce žilo lépe, kdyby byla konečně svatba. Jenže do té se otec jejích dvou dcer rozhodně nehrne.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden