Moje šťastná hvězda
Krize u Dolanského a Vlasákové konečně zažehnána?
Krize u Dolanského a Vlasákové konečně zažehnána?

Měli to mít hodně nahnuté. Zdá se však, že Lenka Vlasáková (52) a Jan Dolanský (46) jsou zase v pohodě. Otázka je, na jak dlouho.

O jejich krizi se povídalo dlouhé měsíce. Někteří lidé dokonce tvrdili, že herec ze seriálu Zlatá labuť či Místo zločinu České Budějovice a jeho krásná manželka se rozvedou.

Když ale před pár dny Lenka Vlasáková (52) a Jan Dolanský (46) dorazili na filmový festival do Karlových Varů, vypadali jako čerstvě zamilovaní.

Nemohou jeden druhého vystát?

Herečka ze seriálu Zalez do spacáku rozdávala úsměvy na všechny strany a byla ozdobou každé akce, na kterou zdánlivě usmíření manželé zavítali. Někteří lidé však tvrdili, že se sice snaží vypadat v pohodě, ale relita je podle nich jiná.

Zase vrkají jako dvě zamilované hrdličky.

Vlasáková si totiž nedávno stěžovala, že mají s partnerem ponorku a že se jí Dolanský občas posmívá kvůli jejímu věku. Nikdo by se tak příliš nedivil, kdyby nakonec opravdu šli od sebe.

Mohou se samozřejmě snažit vztah slepit, vždyť jsou spolu přes dvaadvacet let. Ale jestli už dospěli do bodu, že se hádají a nemohu vystát přítomnost toho druhého, asi je jen otázka času, kdy ze jim manželství zhroutí jako domeček z karet.

Drží je pohromadě nejmladší syn?

Pravda ale je, že i podle jejich kolegů mají stále naději, že vztah zachrání. Prožili toho spolu hodně, platí u nich v dobrém i ve zlém. A byla by velká škoda, kdyby tohle všechno zahodili.

Říká se, že v nejhorších chvílích si vždycky vzpomenou na to hezké a pokaždé jim to vyloudí úsměvy na tváři. Otázka ale je, co bude, až z domu odejde i jejich nejmladší syn Johan (13). I kvůli němu jsou prý stále pohromadě. Naopak dcera Amélie (21) a syn Max (18) jsou už dospělí a péči rodičů až tak nepotřebují.

Nebylo by to poprvé, kdy by se manželé rozvedli, poté co všichni jejich potomci vylétli z hnízda. Najednou si neměli co říct. Jako by manželství přišlo o tmel, který jej spojoval.

Související články
Nedávno jsme vás informovali o tom, že společná hudební kariéra Evy Ševčíkové (53) a Václava Ševčíka (70) je u konce. Duo Eva a Vašek spolu přitom vystupovalo dlouhých 34 let. Nyní se ovšem ukázalo, že se rozešli nejenom pracovně, ale i jako manželé. Na konci července  se totiž rozvedli! Václav Ševčík v rozhovoru prozradil, co tomu […]
Můj kousek štěstí / 16.9.2024
Herečka ze seriálu Ulice podle mnoha lidí dráždí hada bosou nohou. Adéla Gondíková (50) se totiž v poslední době dost často naváží do manžela. Nedávno ho třeba nazvala pobudou a k fotce, kterou umístila na sociální sítě, umístila písničku „Průša je úchyl“. Jindy zase o Jiřím Langmajerovi (58) tvrdí, že je starý apod. Povídá se, […]
Zásnubní prstýnek nosí herečka Alice Bendová (50) ze seriálu Jedna rodina už skoro čtyři roky, ale k oltáři zatím nedošla. A svatba přitom měla být letos! Svatbu s mladším partnerem Michalem Topolem (38) plánovala Alice Bendová (50) na Kanárských ostrovech, kde vlastní apartmán. Měla se konat údajně loni v zimě, pak tento rok v létě. Nakonec ji ale zase odložila, […]
Moje šťastná hvězda / 16.9.2024
S rakovinou, která se jí vrátila, bojuje Anna Slováčková (28) jako lvice. Prognózy nejsou úplně růžové, přesto se nevzdává, což je podle mnohých jedna z cest k uzdravení. Zpěvačka navíc přiznala, že je zamilovaná. Jejím vyvoleným je baskytarista z její kapely Matěj Růžička. Dlouho se jen kamarádili, než zjistili, že k sobě cítí víc. „Chtěla bych stihnout svatbu,“ nechala […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz