Můj kousek štěstí

Krizi s Kunešem zavinily pilulky

Rozchod trval jen pár týdnů a byli zase spolu, ale je už definitivně klid?

Přiznala závažné psychické problémy! Kdo by to do Kristiny Kloubkové (45) řekl? Vždy veselá, laskavá a sympatická blondýnka tajila velké trápení.

Přesně v té době se s ní rozešel tanečník Václav Kuneš (47), dvojice tehdy procházela vleklou krizí, na níž se zcela jistě podepsaly tehdejší moderátorčiny stavy. „U lékaře jsem dostala antidepresiva, která jsem považovala za totální selhání,“ vypráví útlá plavovláska.

Trpěla syndromem vyhoření, trápily ji deprese, nevěděla kudy kam. „Rok jsem byla na antidepresivech a pak jsem to rok vysazovala. Teď jsem rok čistá,“ svěřila se s neobvyklou upřímností, neboť psychické problémy nejsou zrovna záležitost, s níž by se lidé rádi chlubili.

Konečně se tedy ukázalo, proč vztah s tanečníkem zkrachoval, i když naštěstí jen dočasně. Sama Kristina připouští, že to pro něj muselo být těžké období. Co mamince Jasmínky (10) kromě pilulek také pomohlo?

Kniha Vyhořet může každý, nosila ji stále v kabelce, a dlouhé procházky přírodou, při nichž si takzvaně vyčistila hlavu. A jak se říká: Konec dobrý, všechno dobré. Deprese jsou pryč a tanečník se ke své půvabné blondýnce naopak vrátil.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden