Křupavá bramborová pizza

Suroviny:

500 g listového těsta

4 lžíce olivového oleje

3 stroužky česneku

250 g brambor

1 cibule

sůl

200 g cheddaru

200 g hermelínu

koření na pizzu

Postup:

Z těsta vyválejte a rukama pak dotvarujte dva kulaté základy na pizzu, které budou mít asi dvacet centimetrů v průměru. Přeneste je na pečicí papír a potřete lžící oleje.

Česnek, tenké plátky brambor a cibuli promíchejte se 3 lžícemi oleje, osolte a směs rovnoměrně rozložte na obě těsta. Pizzy pečte jednu po druhé v troubě předehřáté na 220 °C asi 15 minut, pak je vyndejte, dejte na ně plátky sýru, posypte kořením a dejte ještě na 5 minut dopéct.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden