Moje chvilka pohody

Krutá pomsta nevěrnému Felixovi

Nemůže být pochyb o tom, že si Dáda Patrasová (60) zkusila vedle svého nenapravitelného manžela Felixe Slováčka (73) svoje. Teď, jak se zdá, mu ale všechno vrací i s úroky!

Více než třicet let trvající vztah navždy rozdělily Slováčkovy nevěry. I když tu nejzásadnější ránu mu asi zasadila současná milenka úspěšného muzikanta Lucie Gelemová (34). Ta si stárnoucího cassanovi omotala kolem prstu tak, že se prvně v životě odhodlal a opustil svou manželku.

Dáda byla dlouho z jeho chování zdrcená a její blízcí o ni začínali mít oprávněné obavy. Pak se ale na scéně objevil urostlý a galantní Vito (47), který je hereččiným dlouholetým přítelem a vrátil ji zpátky do života.

A dokonce se zdá, že jí pomohl obnovit pošlapanou důstojnost a sebevědomí. Patrasová se totiž odmítla nadále dívat na to, jak její manžel rozhazuje za milenku jejich společné peníze a tvrdě zasáhla. Felix Slováček prý nic takového rozhodně nečekal!

Milionové honoráře za písně

Pomalu totiž vychází najevo, že ten, kdo rodinný kasy přináší větší část financí, je Patrasová. Donedávna měl kdekdo dojem, že je to naopak. Chytlavé písničky, které milují sta tisíce dětí po celé republice, ale stále táhnou a herečka si díky nim přijde na nemalé peníze.

Firma MusicModelTrust, kterou manželé založili před 26 lety měla zaznamenat roční obraty i mezi 10 až 30 miliony! A jak už je asi zřejmé, velký díl na tom má právě Patrasová. Koncerty jejhé muže s Big Bandem prý už tolik netáhnout.

Je to ale právě Slováček, kdo ze společného účtu vybírá peněz nejvíce. Tento těžký nepoměr si Dáda uvědomila už před časem a bylo jasné, že dříve či později bude své vydělané peníze chtít bránit.

Vydělává na jeho milenku

„Trošičku mi to vadí, protože máme bezpodílové vlastnictví manželů, takže já vlastně vydělávám na tu paní,“ nechala se slyšet Patrasová s tím, že každý oběd, dárek, zájezd do New Yorku, Německa či Chorvatska jde ze společných peněz manželů.

Nejvíce jí ale zřejmě rozpálilo, když se dostala na veřejnost informace, že její muž měl pořídit milence byt na Žižkově v nově postavené rezidenci a luxusně ho zařídit. V hnízdečku lásky pak údajně žijí Slováček s Gelemovou společně. Sám muzikant, ale veškeré spekulace ohledně nákupu a vybavení nemovitosti rezolutně odmítá.

Odklonila své příjmy z firmy

Patrasová nelenila a aby zachránila, co nejvíce ze svých vydělaných peněz, rozhodla se založit vlastní firmu, která je svým názvem až opovážlivě podobná té původní, kterou zakládala s manželem.

Její jméno zní Music Model Trust Praha a jediným jejím členem je Dagmar Patrasová, která v úředních dokumentech vystupuje pod vyvdaným příjmením Slováčková. Důvodů k jejímu založení mohla mít hned několik.

Všechny ale mají jednoho společného jmenovatele a tím je právě Slováček. Nejpravděpodobnějším důvodem je pak ale skutečnost, že už se prostě dál nemínila dívat na to, jak jejími penězi manžel dotuje vykutálenou výtvarnici.

Otázkou nyní zůstává, jak se k nově vzniklé situaci postaví sám Slováček. Bude se chtít za tohle veřejné ponížení své manželce pomstít? Rozhodně se i přes původní ujišťování, že rozvod nepřichází v úvahu, k oficiálnímu rozdělení manželství nebo tentokrát konečně srazí paty k sobě a bude zpytovat svědomí?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden