Moje šťastná hvězda

Krutá zrada ze žárlivosti?

Mezi herečkou DANOU BATULKOVOU (63) a jejím dlouholetým partnerem ONDŘEJEM ZAJÍCEM (51) to údajně vypadá na rozchod.


Na veřejnosti se prezentují jako jeden z nejstabilnějších párů v českém showbyznysu, ve skutečnosti je to ale zřejmě úplně jinak. Největším kamenem úrazu u Dany Batulkové (63) Ondřeje Zajíce (51) je prý sňatek, jejž by Ondřej s herečkou chtěl uzavřít.


Ta má na to ale jasný názor, který jen tak něco nezmění. „Bylo by to spíš k smíchu než romantické vdávat se v tomto věku,“ prohlásila hvězda Slunečné před časem s tím, že partner o to zřejmě stojí. To se mu  nejspíš nelíbí, a tak si měl v posledních dnech žít po svém. Proč dělá své přítelkyni pořád samé potíže?


Asi už se mu zajídalo být jen náhražkou za Prachaře.

Chválí bývalého

Ani v minulosti to mezi nimi nebylo růžové. Dokonce údajně proběhlo i několik hádek kvůli bývalému manželovi Batulkové Davidu Prachařovi (62), se kterým hraje v oblíbeném primáckém projektu. Nejvíc mu prý mělo vadit, že spolu Dana a David dobře vycházejí a občas se spolu vidí i mimo natáčení.

Doma se totiž o svém bývalém měla několikrát zmínit v dobrém slova smyslu, čímž si  svého partnera asi moc neudobřila. Proslýchá se, že se už několikrát bavili o ukončení jejich vztahu, z toho ale vždy nakonec sešlo. Láska vždycky zvítěžila.

Před měsícem se však Batulkové mělo stát něco strašného. Říká se, že se měl Ondřej sbalit a odjet na několik dnů pryč. Své partnerce podle všeho nic neřekl, a dokonce se jí ani neměl ozvat zpátky, když se ho pokoušela kontaktovat. 

Našel si mladší?

Zajíc si chce zřejmě herečku vzít za každou cenu. Dana má ale jiné plány. „Teď jsem ráda, že mám práci a dobré lidi kolem sebe. Sice si nedokážu moc odpočinout, ale i to se časem naučím,“ nechala se slyšet.

Všechno ale mělo zajít dokonce tak daleko, že si měl Zajíc natruc najít milenku. Možná jde jen o nechutné pomluvy, ovšem Batulková asi moc ráda nebude, až se to dozví. Bude to konec jejich dlouholetého vztahu?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden