Můj kousek štěstí

Kruté soukromé zemětřesení!

Zrada miss

Nejtěžšímu životnímu období právě čelí moderátorka Iveta Vítová (39) , za svobodna Lutovská. Tím hůř, že původně měla prožívat ty nejkrásnější časy.

Loni v červenci se stala dvojnásobnou maminkou, narodil se chlapeček Matěj, a tak se Anetka (8) dočkala bratříčka. Česká miss 2009 by se mohla cítit nejšťastnější ženou na světě, má přece dvě zdravé děti a perspektivní zaměstnání v televizi Nova, kde s ní i do budoucna napevno počítali. Místo toho je její život v troskách.

Práskl do bot

Manžel, podnikatel Jaroslav Vít (45), majitel několika kasin, s nímž si před jedenácti lety vystrojila velkolepou svatbu za půl milionu, práskl do bot. Vybral si pro to snad tu nejhorší chvíli, od porodu maličkého Matěje neuplynul ani rok, je to ještě miminko.

Nebude těžké uhodnout, že se k smrti vyděšené blondýnce zhroutil svět. Manželství se podle ní už zachránit nedá, ve skutečnosti se rozpadlo daleko dřív, než zpráva o rozvodu rozčeřila mediální vody, patrně krátce po chlapečkově narození.

Co se to děje s těmi chlapy?

Ať už se stalo cokoli, muselo to být nesmírně zraňující, neboť moderátorka Televizních novin dělá za vztahem definitivní tečku. O nějakém smíru nechce slyšet ani slovo.

„Už je to opravdu delší dobu a ani to nejde. Jsou některé věci, které se nedají přejít, vrátit nebo odpustit,“ říká. Zní to zlověstně. Spekuluje se, že se tatínek jejích dětí odstěhoval k jiné ženě.

Stalo se opouštění královen krásy nějakou zvrhlou módou? Není to tak dávno, co utekl manžel dokonce i Miss World 2006 Taťáně Kuchařové (34). A vida – máme tu další podobný případ.

Co se to s těmi chlapy proboha děje? Co je na krásných a úspěšných blondýnkách tak špatného?

Nemá práci

„Těším se, že se brzy aspoň částečně vrátím, protože mi tahle práce a hodně nováckých lidí budou určitě chybět,“ pronesla kráska po druhém porodu. Krutě se zmýlila. Manžel ji nechal samotnou s malými dětmi, čímž jí zničil i pracovní plány.

Do televize se hned tak nevrátí. Je vyhublá na kost, ale dobře ví, že se nesmí zhroutit. Hořce podotýká, že pro Anetku se toho zase tolik nezmění, protože manžel beztak často nebýval doma.

„Já si nemyslím, že by chlapi byli nadšení ze ženské, která má batole a osmiletou holku k tomu,“ odpovídá na otázku, zda má ctitele. Píší jí buď kluci, nebo dědové, nic mezi tím.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden