Krůtí guláš s tymianem

Suroviny na 2 porce:

sůl

1  lžička olivového oleje

0,5  lžičky skořice

pepř mletý

0,5  svazku tymiánu

1  ks papriky žluté

3  ks šalotky

200  g lilku

200  ml zeleninového vývaru

140  g krůtího řízku

250  g cherry rajčátek

1  balení rajského protlaku

K podávání:

130  g penne (uvařené na skus)

Postup:

Maso opláchněte, osušte, nakrájejte na malé kousky, osolte a opepřete. Na rozehřátém oleji v kastrolu krátce, asi 5 minut, orestujte nakrájenou šalotku a maso. Přidejte na kousky nakrájenou papriku a lilek, smažte ještě asi 3 minuty, zalijte vývarem a přidejte rajčatový protlak. Uveďte do varu, přidejte rozkrojená rajčata a skořici a mírně povařte asi 10 minut. Osolte, opepřete a dochuťte tymiánem. Podávejte s těstovinami.

reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden

reklama