Krůtí masové koule

Masové kuličky s parmezánem a bylinkami podávejte i jako pohoštění pro návštěvu.

Příprava: 40 minut

Náročnost: **

Cena za porci: 47 Kč

Suroviny na 4 porce

- 600 g mletého krůtího masa

- 60 g strouhaného čedaru

- 60 g strouhaného parmezánu

- 4 lžíce strouhanky

- 1 vejce

- 2 lžíce nasekané petrželky

- 1 lžíce nasekané bazalky

- 1 cibule

- 1 stroužek česneku

- olej

- sůl, pepř

Postup

1. V míse smíchejte maso, sýry, strouhanku, vejce, petržel, bazalku, nasekanou cibuli, prolisovaný česnek, podle chuti osolte a opepřete.

2. Z těsta tvořte menší kuličky, které opečte ze všech stran na oleji. Pak je dejte na plech s pečicím papírem a pečte při 180 ºC asi 15 minut.

reklama
reklama

Komentáře