Můj čas na kafíčko

Která kabelka je pro vás tou pravou?

Kabelek nemá žena nikdy dost a možná právě teď je ten pravý čas na to, abyste si do své sbírky pořídila novou. Ale jakou zvolit? Psaníčko, klasickou do ruky anebo velkou, aby se vám do ní vešly všechny dokumenty i kniha? Poradíme vám, které jsou v letošní podzimní sezóně nejoblíbenější.

Do divadla s psaníčkem

Do divadla i na večírky se nejvíc hodí klasické psaníčko, do kterého sice knihu neschováte, zato působí nadmíru elegantně. Navíc k němu nepotřebujete žádnou velkou večerní róbu, ale klidně jen kalhoty a boty na podpatku.

Na schůzku s kabelkou do ruky

Ať už jdete jen na obyčejnou procházku nebo na důležitou schůzku, kabelka do ruky se nikdy neztratí. Nejoblíbenější jsou letos lesklé materiály v podzimních barvách. Tento typ kabelky se hodí spíše ke sportovně elegantnímu stylu.

Velké kabelky, do kterých se vejde vše

Ty se ve vaší šatní výbavě rozhodně nikdy neztratí. Umožní vám totiž nosit při sobě vše, co se vám do jiných kabelek nevejde. Noste ji přes rameno i křížem přes prsa a rozhodně neuděláte chybu. Její nevýhodou je ale to, že se hodí pouze ke sportovnějšímu oblečení. K sukním a šatům se spíše hodí psaníčka nebo kabelky do ruky.

Kožené tašky jako šperk

Obrovským a nestárnoucím hitem jsou kožené kabelky všech typů. Není důležité, zdali je velká či malá, na výšku nebo na šířku, hlavně že je kožená. Ženy si z kožených kabelek dělají šperk, který s nimi vydrží nejednu sezónu, kolikrát možná i celý život. V tomto případě se rozhodně vyplatí, abyste si za kvalitní koženou kabelku připlatila.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden