Můj čas na kafíčko

Která kráska svede Petra Rychlého? Nové tváře změní Ordinaci!

Do Ordinace přijde hned několik nových tváří! S osudem kterých hrdinů zahýbou nejvíce?

Víme první! Hlavní hrdina Petr Rychlý (51) alias Čestmír Mázl si najde novou lásku! Osud se otočí i k Daně Morávkové (45), která se do seriálu vrací! Jenže s příchodem nových tváří musí odejít ty staré. S kým se budete muset rozloučit?  

Už za pár dní začnou nové díly Ordinace v růžové zahradě 2. Všechny divačky a diváci netrpělivě očekávají, jak se budou dál vyvíjet vztahy mezi hlavními hrdiny a především, kdo nový vtrhne do seriálu a začne nabourávat relativně poklidná rodinná soužití. Už teď je jedno jisté, nový tváří se objeví hned několik a jedna z hlavních a nejoblíbenějších postav, gynekolog Čestmír Mázl v podání Petra Rychlého (51), bude mít se ženami pořádné trápení. V jeho životě se totiž objeví další žena, do které se zamiluje!

Zavaří Rychlému jeho tchyně?

Před seriálovými prázdninami zamotala Petru Rychlému hlavu nová posila Ordinace Michaela Badinková (37). Jenže co bylo před dvěma měsíci nemusí být už pravda a tak se teď bude mezi ženami muset rozhodovat. Do seriálu totiž nově vstoupí jeho potenciální tchyně Jarmila Kočková, kterou si zahraje Jana Paulová (61). „Je ta, která nemá žádné předsudky. Je šťastná na světě. Užívá, co jí život přináší a rozhodně ho nefláká,“ říká o své seriálové postavě Paulová. Zatímco v seriálu by mohly být kvůli jednomu muži s Michaelou Badinkovou na ostří nože, v reálném životě je to spíš naopak. „Petra Rychlého znám léta. Míšu Badinkovou jsem poznala sice až tady a je báječná. Ale přistupuju k tomu s jistým respektem, je to zavedený seriál, a tak se snažím to tady nikomu nepokazit,“ přiznává.

Sedmnáctiletá modelka všem poplete hlavu!

Další ženou, která se po prázdninách v seriálu objeví, bude mladičká modelka Simona Lewandowská (17), která se málem stala světoznámou modelkou. „Už jako patnáctiletá měla obrovský potenciál, byla skvělá. Mohla mít před sebou hvězdnou kariéru světoznámé modelky, ale dostala se na konzervatoř, tak se rozhodla pro herectví,“ prozradil ředitel modelingové agentury Elite Model Look Saša Jány. Role v Ordinaci je tak její vůbec první, která stojí za zmínku a proto všichni netrpělivě očekávají, jaký předvede výkon. Její úkol je ale jasný. Jako Ema Rytířová zamotá hlavu synovi Čestmíra Mázla Jakubovi, kterého ztvárňuje Láďa Ondřej (25). Co když ale zapůsobí i na jeho otce? Krásné modelce přeci nemůže odolat!

Morávková si přiveze hokejistu!

Ovšem Čestmír Mázl nebude jediný, kterému se do života připletou nové lásky. Stejný seriálový osud potkal i Danu Morávkovou alias Zdenku Suchou, která se z pracovní cesty na Slovensko, kam byla vyslána na jaře, vrátí s novým partnerem, uznávaným slovenským hokejistou, kterého si zahraje Ján Jackuliak (38). Jenže ještě před prázdninami nebylo vůbec jisté, zdali pro ni tvůrci najdou vůbec ještě nějaké uplatnění. Její postavu si totiž kvůli nevěře s ředitelem nemocnice Štěpánem Hejdukem alias Pavlem Kikinčukem (56) diváci dost znelíbili. Přesto jim začala chybět. „Psalo mi hrozně moc lidí a musím přiznat, že už točím. Návrat mě a Honzy Čenského (55) je hodně zásluha diváků, díky nim ta pauza byla hodně krátká,“ těší se na nové díly Morávková. Jak to ale bude dál s jejím seriálovým manželem Davidem Suchým, kterého ztvárňuje Jan Čenský? To zatím tvůrci seriálu prozradit nechtějí, ale sám Jan Český se teď v soukromém životě ocitl na rozcestí a neví, kudy dál. A tak není vůbec vyloučeno, že ze seriálu už brzy odejde. Nebo ho snad zachrání nová láska?

Zůstane v seriálu, nebo skončí?

Koho už neuvidíme?

Novou hrdinkou seriálu se na podzim stane i Valérie Zawadská (57). Jako paní Babáková ztvární řidičku kamionu a majitelku špeditérské firmy.Ale komu v Ordinaci změní osud? Překvapivě se připlete do vztahu Heluš a Boba, které hrají Martina Randová (44) a Martin Zounar (49). Jenže s příchodem všech nových postav je spojen i odchod těch starých. Koho už v Ordinaci na podzim neuvidíme? Z očí nám po čtyřech letech zmizí Lukáš Hejlík (36), kterého přestala bavit role sukničkáře Jáchyma Kaliny a hlavně proto, že mu nezbýval čas na rodinu. Tři roky jsme vídali i Braňa Holička (31) jako doktora Tomáše Zajíce. Ale ani ten už v Ordinaci nemá své místo. Poslední, s kým se diváci na podzim definitivně rozloučí je Pavel Kikinčuk, který jako Štěpán Hejduk popletl hlavu své kolegyni Zdeně Suché. Jeho role už také odzvonilo. Každý dobře ví, že s novými tvářemi přicházejí i nové osudy a tak se alespoň diváci mohou těšit na nové příběhy jejich oblíbených hrdinů.

Oblíbená seriálová dvojice zůstává!

První den natáčení omdlel na operačním sále!

Posledními známými jmény, které se v Ordinaci v růžové zahradě po prázdninách objeví, jsou Roman Štabrňák (32), kterého mohou diváci znát ze seriálů V.I. P. vraždy, Případy 1. oddělení nebo Cesty domů, a Libor Stach (29) coby doktor Adam Svoboda. Tomu se už po prvním dnu natáčení Ordinace povedl pořádný trapas. Omdlel totiž na operačním sále! To ale do natáčení rozhodně nepatřilo a tak ho musely křísit skutečné sestřičky z motolské nemocnice. Jaký mistrovský kousek se mu povede dál? Jako nová posila lékařského týmu jistě bude mít ještě spoustu příležitostí seznamovat se s prasečí kůží či krví, kterou tvůrci seriálu používají místo lidské a tak jeho první selhání možná nebylo tím posledním.

Jak dlouho v seriálu vydrží nové postavy?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden