Můj kousek štěstí

Který sprchový gel vybrat?

Ranní a večerní sprcha už nemusí být jen obyčejnou rutinou. Poznejte rozdíly mezi jednotlivými sprchovými gely a vyberte si ty, které vám nejlépe vyhovují.

Provoní i hydratují, zklidní a zrelaxují, probudí vaše smysly, nebo dokonce vyhladí, prokrví a zpevní vaši pokožku. To vše dokážou sprchové gely, záleží jen na vás, které vůně vám vyhovuje, jak máte citlivou pleť nebo zda chcete spíše osvěžit, či se naopak chystáte odpočívat.

Pokud chcete zklidnit vaše smysly po náročném dni, je nejlepší si koupit relaxační gel s obsahem vanilky, borůvek nebo levandule. Když však naopak chcete vaše tělo probudit a dodat mu energii, poohlédněte se gelu s obsahem citronu, máty nebo pomeranče.

Při výběru vůně si také dávejte pozor, zda je gel vhodný pro všechny druhy pleti. Výhodou některých krémových gelů je také fakt, že jsou šetrné k citlivější pokožce. Přípravky určené pro citlivou pleť obsahují látky, které mají za úkol kůži promastit, zamezit ztrátě vody a posílit kožní bariéru.

Do mycích gelů pro citlivou pleť se proto přidávají například výtažky z otrub, vloček a škrobu, přídavky různých olejů, vitaminů nebo glycerínu. Tyto gely vám díky speciálním technologiím i zpevňujícím esenciálním olejům z mořského fenyklu pomohou zachovat pevnější pokožku.

Peelingové sprchové gely naopak pokožku jemně čistí a zabavují ji nečistot i staré vrstvy kůže a zároveň velmi dobře vaši pokožku prokrví.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden