Můj čas na kafíčko

Který taneční pár propadne lásce tentokrát? Dřina a slzy nikoho neminou!

Kdo ze soutěžících StarDance se stane největším nešikou? Víme, kdo do pořadu nechtěl a proč!

Všichni netrpělivě očekávají novou řadu taneční soutěže StarDance. Má jít o poslední díly v celé její historii. Jaká slavná jména tvůrci do pořadu pozvali? Odhalili jsme nového nešiku soutěže i nově vznikající lásky!

Už za pár týdnů začíná poslední řada úspěšně taneční show StarDance. A bude mnohem atraktivnější než předchozí řady, neboť se proslýchá, že letos se bude konat skutečně naposledy. „Jak to bude v letech následujících, je zatím předčasné říkat. Licenci na další řady bychom si neměli nechat utéct,“ nechal se slyšet generální ředitel České televize Petr Dvořák. Jenže většina hvězdných jmen se už ve StarDance objevila v předchozích řadách a tak si tvůrci pořadu lámali hlavu s tím, koho do soutěže pozvat. Před pár dny konečně odtajnili všechny soutěžící a už teď je jasné, že bude na co se dívat. Svou účast totiž potvrdili herečky Kristýna Leichtová (30), Jana Plodková (35), Miluše Bittnerová (38), nejmladší účastník soutěže, herec Zdeněk Piškula (18), známý kuchař Emanuele Ridi (42), zpěvačka Anna K (50), cvičitelka a moderátorka Olga Šípková (47) a bývalý fotbalista Ladislav Vízek (61). Kdo si letos zahraje na nemotorného Lukáše Pavláska (38) alias „Tydýta“ a kdo má největší šanci vyhrát?

Dokáže zužitkovat svou pohybovou nadanost?

Potká životní lásku?

Ještě před pár měsíci to vypadalo, že do poslední řady soutěže tvůrci pošlou ty nejlepší z předchozích ročníků. Nakonec se ale přeci jen rozhodli dát přednost jiným známým tvářím a tak si mimo jiné vybrali i herečku a hvězdu seriálu Comeback a Ohnivý kuře Kristýnu Leichtovou. Ta je teď často srovnávána s Marií Doležalovou, vítězkou minulého ročníku. Šancí na výhru má tak zřejmě nejvíc ze všech. Navíc se spekuluje i nad tím, zdali náhodou právě při tanci nepotká svou životní lásku stejně jako se to stalo její předchůdkyni. Na její vnady se už chytil nejeden muž a tak není vůbec vyloučeno, že se StarDance stane její osudovou rolí.

Marek Zelinka, Marie Doležalová

Prdelatá figura není to nelepší pro tanec

Naopak nejmenší šance na výhru mnozí přisuzují české Marilyn Monroe (+36) Miluši Bittnerové. „Prsatá a prdelatá figura není zrovna to nejlepší pro tanec,“ míní herečka. Proto prý s účastí ve StarDance i dost váhala. Nakonec ji přemluvili její kolegové a kamarádi Oldřich Navrátil (63), Jiří Schmitzer (66) a Vladimír Kratina (64), kteří si soutěží prošli a mluvili o ní jako o největším dobrodružství v životě. Jenže podle jejích vlastních slov to zatím vypadá, že v nešikovnosti a pohybové nenadanosti nahradí svého kolegu z předchozí řady Lukáše Pavláska. „Jsem pohybově nenadaná, trošku dřevo a nejsem hubená… Prostě bude to šílená dřina, adrenalin, po a  asi i slzy,“ přiznala se. Zábavnou složku pořadu si tedy zřejmě vezme na starosti právě ona.

Moderátoři jsou pod přísným dohledem!

Pozornost všech ale neupoutají jenom soutěžící, ale i samotní moderátoři Tereza Kostková a Marek Eben. Jsou to právě oni, kteří teď, víc než kdy dřív, na sebe v posledních měsících strhávají pozornost celého českého národa. Tereza Kostková (40) se totiž v minulém roce tajně rozvedla se svým dlouholetým manželem Petrem Kracíkem (58). Dlouhodobě je provázely hádky, které už nešlo jen tak přecházet. Navíc se dlouho spekulovalo nad tím, zdali se nerozvedli kvůli tomu, že si každý našel někoho jiného. Kostková totiž byla často viděna ve společnosti ředitele Českého národního symfonického orchestru Janem Hasenöhrlem (55). A tak si lidé mysleli, že jsou milenci. To ale Kostková ani Kracík nikdy oficiálně nepotvrdili a v minulých dnech se moderátorka nechala slyšet, že má spoustu jiných nápadníků. „Na Facebook mi chodí spousta nabídek, ale na to vůbec nereaguju. Občas dostanu nějakou esemesku, ale k seznámení mám nejraději osobní kontakt. Hned víte, jak vypadá a co je zač,“ pochlubila se moderátorka. Zatímco Kostkové ale všichni fandí, o Marku Ebenovi (58) se to samé říct nedá. Nevoli u svých fanoušků a diváků vyvolal zejména poté, co minulý rok začal ve StarDance ztrapňovat herce Marka Taclíka (43). „Myslím si, že pro pány, kteří se teď dívají, je zjištění, že je Marek tak neobyčejně atraktivní, velice příjemné. Máme šanci všichni,“ usmíval se potutelně Eben a zřejmě mu ani nedošlo, že urážet soutěžící není rozhodně zábava na úrovni, kterou uměl kdysi mistrně rozjet.

Martina Machová, Marek Taclík

Soutěž by měla být věkově a váhově ohraničená

Všechno vypukne sice až v půlce října, ale už od srpna soutěžící zodpovědně trénují. Pot, dřina a celé hodiny tancování, jsou teď na jejich denním pořádku. Své o tom ví i nejstarší soutěžící připravované řady, fotbalista Ladislav Vízek (61). „Myslím si, že by takováto soutěž měla být věkově a váhově ohraničená. Do šedesáti let a do sta kil. A já ani jedno nesplňuji,“ přiznává s úsměvem bývalý fotbalista. „Teď mám za sebou dva tance a baví mě to, ale je to strašná dřina. Ale to, že to zvládli bardi jako Jaromír Bosák (51), Imrich Bugár (61) nebo Rosťa Osička (60), to mě žene dál,“ dodává. Máme se zřejmě skutečně na co těšit.

Vadí mu, že soutěž není váhově omezená.

Kdo se ve StarDance zamiluje?

Historicky nejmladším soutěžícím celé soutěže StarDance je herec a zpěvák Zdeněk Piškula, hvězda seriálu Vyprávěj, Všechny moje lásky či V. I. P. vraždy. „O účasti ve StarDance jsem ani na okamžik neuvažoval a okamžitě na nabídku kývnul. Jedná se o soutěž, co má prestiž a je taneční, což je pro mě neskutečná výhra v loterii,“ prozradil natěšeně Piškula. Ale i on se při trénincích pořádně zapotí. „To, co vidíte v televizi, je jen čtvrtina z toho, co se ve skutečnosti děje. Je to neskutečná dřina a obdivuju všechny, co to zvládli,“ přiznává. Taneční partnerkou mu bude Veronika Lálová, naprostý nováček soutěže. Budou mít však spoustu příležitostí sblížit se a otrkat se. Třeba i oni se do sebe zamilují a StarDance tak bude opět stát u zrodu velké lásky.

Hrdina z pohádky Tři bratři je idol dívek.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden