Můj čas na kafíčko

Kubišovou cigarety úplně zničily!

Možná předčasně a za obrovského smutku fanoušků končí svou pěveckou kariéru Marta Kubišová (73)! Se svými věrnými fanoušky se má rozloučit pátého a sedmého září v pražském divadle ABC.

A proč vlastně tak z ničeho nic opouští jednu z největších radostí svého života? Prý kvůli selhávajícímu hlasu! A může si za to podle známých a přátel sama. Je její rozhodnutí nezvratné nebo existuje šance, že se jí ještě hlas zlepší a ona bude moct ve své pěvecké kariéře pokračovat?

Nechce vzbuzovat soucit

Každý ví, že jednou z jejích největších zálib je kouření. Jenže nejspíš vykouřila za ta léta tolik cigaret, že jí nenávratně poškodily hlas. Teď nechce u svých fanoušků budit soucit a tak raději odejde do ústraní. „Nerada bych na jevišti vzbuzovala soucit, když tam člověk nepřijde ve stoprocentní kondici! Nechci, aby mě litovali,“ vysvětlovala smutná Kubišová. Ani jí se nechce se společenským životem loučit, ale sama moc dobře ví, že zdraví už jí neslouží tolik jako dřív a kvůli pracovnímu stresu by jednoho dne mohla mít i vážné zdravotní komplikace. Na druhou stranu ale nechce odejít úplně a tak ji možná budeme stále vídat v televizi.

Ani jeho rakovina zpěvačku neodradí od kouření.

Rozhodnutí je nezvratné

Ačkoliv ze svého rozhodnutí prý neustoupí, přeci jen udělá malý kompromis a zůstane v pořadu o zvířecích miláčcích. „S fanoušky se rozloučím pátého a sedmého září. Koncerty bude snímat Česká televize. Právě s ní teď domlouvám, zda bych i po skončení pěvecké kariéry pokračovala v natáčení pořadu Chcete mě,“ informovala Kubišová. Otázkou však zůstává, zdali jí skutečně cigarety stojí za to, aby kvůli nim obětovala celou svou kariéru. Nebylo by lepší přestat kouřit a snažit se odcházející hlas léčit? Ale jak známe i ze situace Jiřího Bartošky (69), který po vyléčené rakovině také stále kouří jednu za druhou, komu není rady, tomu není pomoci.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden