Můj kousek štěstí

Kuneš zase bere roha?

Jako na houpačce býval tenhle vztah, plný rozchodů a návratů... Hrozba nad ním visí dál!

Stojí tento vztah na pevných základech? O tom by se dalo polemizovat! Psal se rok 2019, když se Kristina Kloubková (45) a Václav Kuneš (47) poprvé rozešli, tehdy se jejich blízcí domnívali, že se už dohromady nedají.

Nebylo divu, v té době měla blondýnka bojovat s psychickými problémy a zdá se, že místo toho, aby ji partner v těžkých časech držel nad vodou, vzal raději roha. To mu jistě moderátorčino okolí nemohlo zapomenout. Zato Kloubková zapomněla rychle, za pár měsíců vzala Kuneše zpátky.

Je zřejmé, že bývalá tanečnice je romantická duše a lásku si chce udržet stůj co stůj, zejména, když se jí to v minulosti už tolikrát nepovedlo. Zkrachovalo jí manželství se zpěvákem Alanem Bastienem (51) i s otcem dcery Jasmíny (10) Karlem Moravcem (44).

Kuneše už se jí sice podařilo dostat k oltáři, ovšem jen neoficiálně. „Oddala“ je kamarádka na keltském místě, kde byli na výletě. Ke skutečné žádosti o ruku se tanečník ale zatím nemá, jako by si vztahem nebyl ani jistý.

Šušká se, že se dvojice zmítá v další krizi, a tak je nezájem o svatbu ze strany Václava vcelku logický tah. V případě, že bude chtít z tohoto vztahového vlaku zase vystoupit, je rozchod mnohem snazší a levnější variantou, než zdlouhavý rozvod.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden