Můj čas na kafíčko komerční sdělení

Kůže nad zlato

Pokud existuje materiál, jehož hodnota a devizy reálně převyšují prodejní cenu, tak je jím právě kůže. Překvapeni? Vždyť právě kožené výrobky jsou považovány za jedny z nejdražších na trhu a pro nezasvěcené to můžou být vyhozené peníze – opak je však pravdou. Každá koruna je prozíravou investicí do budoucna, protože ať už hledáte novou tašku, opasek nebo dokonce kabelku, díky tomuto ušlechtilému materiálu vás bude váš pečlivě vybraný doplněk provázet po dlouhá léta.

Léta vepsaná pod kůži


Bezkonkurenční životnost, která vám kvalitně zpracovaná kůže přináší, jde navíc ruku v ruce s tím, jak kvalitní useň každodenním používáním pomalu získává patinu a nechává tak do sebe vepisovat příběh, který jste společně prožili. A tak, jako se nic na světě nevyrovná odolnosti a pružnosti pravé kůže, tak nic nedokáže napodobit její vůni, která je i po dlouhých létech stále stejná a vy se tak s každým vytažením kožené peněženky zase o krok přiblížíte k tradici a kořenům kvalitní řemeslné práce.

Návrat domů


Po letech, kdy se lidé uchylovali k importovaným výrobkům tvořených bezejmennými zaměstnanci manufaktur, se pověstná česká zručnost a preciznost spojená s poctivým řemeslem dostává opět na výsluní. Znát příběh toho, v jehož rukách se rodí právě ten váš vysněný výrobek, na pomyslných miskách vah dalece převažuje konzumní velkovýrobu a její často nekvalitní zpracování bez citu a vášně k tvoření. Mezi takové značky, jejíž historie je opředená láskou a řemeslným umem, patří česká značka Scorteus. Mistrné zpracování, jen ty nejkvalitnější materiály a dovednosti předávané z generace na generaci zaručují, že vás žádný z výrobků této malé české firmy s dlouholetou tradicí nezklame.

Láska na celý život


Pořídit si jakýkoliv kožený výrobek od českého řemeslníka pro vás tak nebude jen záležitostí jedné sezóny, ale skutečnou láskou na celý život. Při správné péči vás kožená taška či obal na knihu neopustí během pár měsíců – bude dělat radost nejen vám, ale i generacím, které s radostí přijmou část rodinné historie v podobě těchto drobných artefaktů. Už je jen na vás, co se rozhodnete pořídit, protože rodinný obchod SikoraShop.cz vám nabízí nepřeberné množství různých kožených doplňků – od těch minimalistických a tradičních po výrobky osobité, které jsou ale stále jednoduše kombinovatelné díky nadčasovosti a univerzálnosti, kterou nabízí právě jen kůže.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden