Můj čas na kafíčko

Květina podle horoskopu

Vyberte si tu správnou rostlinku, která nejlépe lahodí vaši duši!

Chcete vědět, jaká květina se nejlépe hodí k vašemu znamení? Když si vyberete tu správnou květinu podle hvězd, můžete být mnohem silnější a schopnější. Tak jako nemůžete nutit květiny, aby rostly rychleji, tak stejně musíte přijmout, že i vaše duše roste svým vlastním tempem. Jaká květina je tedy přesně pro vás? A v čem jste si s vaší květinou podobná?

Beran - Zimolez

K beranům patří Zimolez. Stejně jako včely nemůžou odolat nástraze zimolezu, ani lidé nemohou odolat vaší energii. Přitahujete ostatní svým osobním kouzlem a dobrým srdcem. Jste asertivní a přirození vůdci. Máte spoustu odhodlání, nebojíte se výzev a vždy se snažíte dělat to, co má smysl a nalézt řešení problému.

Býk - Mák

Pro Býka se hodí mák. Jste velmi odolní, stejně jako mák a můžete také vyvolat bouři kvůli své tvrdohlavosti. Vychutnáváte si bezpečí a pohodlí. Milujete jemné a krásné věci a rádi je sdílíte s ostatními lidmi. Máte cit pro design, dobré oko pro detaily a talent pro aranžování věcí. Milujete potěšení, rádi dáváte i přijímáte.

Blíženci - Levandule

K Blížencům pasuje levandule. Někdy vás sice rozptyluje více věcí naráz, ale stejně jako levandule šíříte krásu a vůni široko daleko. Hodně mluvíte a vaše projevy bývají dlouhé. Vždycky se zdá, že máte nějakou múzu, která vás inspiruje. Jste také úžasně produktivní, tvůrčí a máte aktivní mysl, která nezahálí.

Rak - Tulipán

Jste vnímaví a jemní, jako listy tulipánu. Máte silně vyvinutou intuici a čsto cítíte, co se v druhých lidech děje, i když oni sami o svých pocitech nemluví. Jste srdeční, soucitní a máte léčitelské schopnosti. Milujete domácí život a jste rádi obklopeni rodinou a přáteli. Ti vám taky pomáhají, abyste zůstali pevně na zemi.

Lev - Slunečnice

Lvi stejně jako slunečnice projasňují tmu. Slunečnice jsou teplé, otevřené a přirozené vůdkyně. Nikdy nepochybujete o tom, že jste dokonalou bytostí, nebojíte se výzev a víte, jak se dostat na vrchol. Máte tendenci být středem pozornosti, jako rozkvetlá slunečnice. Ostatní se na vás rádi obracejí, abyste jim poradili.

Panna - Svlačec

Lidé, kteří mají ve znamení svlačec, jsou přemýšliví. Svlačec kvete krásně tam, kde je vysazen, stejně jako Panny, které jsou rády tam, kde je čisto a uklizeno. Vše si naplánujete a teprve pak jednáte. Máte cit pro detail a umíte analyzovat situaci. Rádi pomáháte lidem a využíváte své organizační schopnosti.

Váhy - Růže

K Vahám patří Růže a to znamená, že máte schopnost vidět i skryté významy ve věcech a situacích a odhalit skutečnou pravdu. Přitahuje vás filozofie, poezie a umění. Protože dokážete vidět krásu ve všem, co je kolem vás, netolerujete nespravedlnost ani krutost. Jste nejšťastnější, když jste s přáteli a rodinou.

Štír - Chryzantéma

Máte rádi upřímnost a překvapení, jste akční a nesnášíte nudu. I když jste plní divokých emocí, umíte nepříjemné situace řešit s klidem a nadhledem. Jste velmi intuitivní a umíte pomáhat i druhým lidem kolem vás poznat jejich skryté talenty a oblasti, kde potřebují něco zlepšit, aby mohli růst.

Střelec - Narcis

Střelci mají ve svém znamení narcis. I když jste silní, jste také velmi citliví, ale tuhle citlivost moc s ostatními nesdílíte. Jste důvěryhodní a upřímní a také přirozeně moudří. Obvykle máte hodně štěstí ve všem, co děláte a do čeho se pustíte. Máte velkou představivost a každý den, který přijde, si umíte pořádně užít.

Kozoroh - Karafiát

Vy máte ve svém znamení karafiáty, takže jste zdatní, zejména pokud jde o organizaci a řád různých záležitostí. Umíte skvěle přesvědčit ostatní o svém názoru. Jste přirození vůdci a vaše odhodlanost z vás dělá silnou osobnost. Nebojíte se ani tvrdé práce a trváte na tom, aby i ostatní pracovali stejně tvrdě.

Vodnář - Orchidej

Orchidej je jedinečná a zvláštní a stejně jako vodnáři. Máte silné sociální cítění a milujete tajemství. Jste zvědaví, vynalézaví a jedineční. Ostatní přitahujete svou otevřenou povahou a jiným pohledem na svět. Vždy dokončíte to, co začnete a díky tomu máte pořádek v životě. Přesně víte, odkud a kam kráčíte.

Ryby - Leknín

Ve svém znamení máte rostlinu, která na vodě žije. To zdůrazňuje vaše intuitivní schopnosti. Leknín neznamená leklý. Naopak jste vnímaví a přemýšliví. Umíte cítit energie a také pocity ostatních lidí, což může být někdy vyčerpávající. Vždy se ale dokážete dostat zpátky na zem a dosáhnout harmonie.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden