Můj kousek štěstí

Kvůli bolestem skončila v nemocnici!

Dagmar Patrasová (60)

Několik dlouhých měsíců se královna dětských srdcí Dáda Patrasová (60) trápila kvůli svému nevěrnému manželovi. Právě slabá psychika se zřejmě nyní odrazila na jejím zdraví a stále krásná herečka tak s velkými bolestmi skončila v péči lékařů.

Celý loňský rok strávila herečka Dáda Patrasová (60) v nervech. Ničily jí totiž myšlenky na nevěrného manžela Felixe Slováčka (72), který jí veřejně podváděl s o třicet let mladší milenkou, výtvarnicí Lucií Gelemovou. Zřejmě právě stres, nervové vypětí i tlak médií, kterému musela v posledních měsících představitelka legendární Manuely z filmu Vrchní, prchni! čelit, ji nakonec dohnali až do nemocnice. S velkými bolestmi žaludku, které prý nešlo utišit, skončila Dáda počátkem května v péči odborníků z pražské Vinohradské nemocnice. A protože dostala Patrasová strach, aby se nejednalo třeba o prasklý žaludeční vřed, neváhala a ihned podstoupila specializované gastroskopické vyšetření. „Už jsem jednou na tomto vyšetření byla. Není to nic příjemného, ale dá se to vydržet,“ vzkázala Dáda ještě z nemocnice, kam musela sama. Felix Slováček měl totiž zrovna na práci něco mnohem důležitějšího.

Léčila se už v roce 2006

Problémy se zažívacím traktem však už Dáda zná. Nesnesitelné bolesti břicha jí totiž trápily už před deseti lety. „ Tenkrát jsem dostala infuze a léky a vše se zklidnilo,“ vzpomíná tmavovlasá herečka s tím, že ani tehdy nebyla její diagnoza příznivá. Lékaři jí totiž diagnostikovali bolestivý vřed na žaludku i na dvanácterníku. Ve většině případů následuje v takovém případě operace, u Patrasové se však operační zákrok podařilo oddálit a lékaři tehdy přistoupili na konzervativní léčbu, která Dádě pomohla.„ Na operaci jsem tak naštěstí nemusela. Snad mě zákrok nečeká ani nyní,“ bojí se teď oprávněně manželka známého záletníka. V jejím věku a při velkém psychickém vypětí, které v posledních měsících zažívala, a snad i kvůli lékům a pití, které jí pomáhaly to nejtěžší období v jejím životě překonat, by se dnes nikdo nemohl divit, kdyby u Patrasové skutečně došlo ke zhoršení jejího zdravotního stavu. V tom případě bych totiž operace žaludečních vředů byla už nezbytná!

Bude muset na operaci?

Dáda se přitom musí rychle vrátit do práce! „Potřebuju být v kondici, mám před sebou několik představení a zkoušky na nový muzikál Alenka v říši zázraků,“ říká. Navíc má ještě několik vystoupení pro děti měsíčně. A zanedlouho se stane podruhé babičkou! Nová přítelkyně jejího syna Felixe Slováčka mladšího (32) má totiž už jen několik měsíců do porodu. Dáda si však musí ještě počkat. Nejen na nové vnouče, ale i na výsledky odborných vyšetření, která podstoupila.
A bude muset tajně doufat, že jí v tom její manžel, ambulantní záletník Felix Slováček, jako obvykle nenechá. Kdyby musela jít „pod kudlu“, pomoc svého muže by totiž určitě potřebovala. Kdy už bude mít Dagmar Patrasová konečně klid?

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden